Skip to main content

BBC Knowledge va difuza seria Human Season

 

BonesBBC Knowledge va difuza, din 8 aprilie, Human Season – o serie nouă de programe care va încerca să răspundă la întrebări precum: "Ce înseamna să fii om? Ce ne rezervă viitorul ? Cum şi de ce avem emoţii?".

Publicitate

Seria “Human Season” propune cinci noi emisiuni despre fiinţa umană în toate aspectele ei:

  • Human Planet – despre evoluţia şi ingenuitatea naturii umane,
  • Human Body – o aventură uimitoare în interiorul şi exteriorul corpului uman,
  • Planet of the Apemen – o captivantă călătorie prin istoria speciei noastre,
  • Origins of Us – despre evoluţia corpului uman,
  • Pleasure and Pain – despre felul în care putem câştiga maximul de plăcere şi minimul de durere în viaţa noastră.

Despre fiecare din noile programe BBC Knowledge:

Human Planet - începând de luni, 8 aprilie, la 21:00

Această serie de opt episoade descrie modul în care oamenii s-au bazat pe ingenuitatea și curajul lor fără margini pentru a atinge această proliferare globală, folosind și coabitând cu celelalte creaturi care trăiesc în aceste locuri deosebite. Fiecare episod din Human Planet se concentrează pe un anumit habitat și descrie modul în care oamenii au găsit soluții incredibile pentru a face față aversiunilor extreme.

Pleasure and Pain - începând de marti 9 aprilie, la 21:55

Michael Mosley trece prin limitele fizice şi mentale dezvăluind misterele biologice, senzoriale şi evolutive ale plăcerii şi durerii. Prezentatorul descoperă cum plăcerea stă la baza abilităţii noastre de a percepe lumea, precum şi a felului în care încurajeaza obiceiurile sănătoase, precum mâncatul, sexul sau instinctul de a te incălzi.

Origins of Us - Începând de miercuri, 10 aprilie, la 21:00

Acest serial în trei părți dezvăluie modificările anatomice puternice care ne-au conferit nouă – și strămoșilor noștri – avantajul asupra celorlalte forme de viață de pe Pământ. De la modul în care mergem, la forma maxilarului și chiar modul în care ne mișcăm degetele mari, suntem dovada vie a luptei și triumfului strămoșilor noștri.

Inside the Human Body - Începând de joi, 11 Aprilie la 21:00

Acest serial revelator oferă o prezentare uimitoare a corpului uman, arătând de ce oamenii sunt cea mai evoluată specie de pe planetă. Cu ajutorul imagisticii computerizate și al unor imagini științifice extraordinare, fiecare episod ne arăta modul în care au evoluat diferitele părți ale anatomiei umane, dezvăluindu-ne funcțiile ciudate și adesea bizare ale corpului nostru, în cele mai mici detalii. Inside the Human Body este o aventură uimitoare în interiorul și în exteriorul corpului uman.

Planet of the Apemen - Începând de joi, 11 aprilie, la 21:50

Fiecare episod include două povești paralele: prima este o dramă captivantă cu privire la evenimentele specifice care au forțat două tipuri de oameni să se întâlnească, iar a doua include o prezentare a faptelor, dezvăluind aspectele istorice și științifice din spatele evoluției umane.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Pe BBC Entartainment singurul program atractiv era "COAST" ,prezentator excelentul Neil Oliver, unul din cele mai frumoase programe de calatorii din lume, din pacate BBC Romania a renuntat la el... Dau seriale statute si reluari din anii '60 si '70, cel putin mediocre ; inca un motiv sa trec la Focussat, ce are cele mai atractive programe pe satelit !
  • M-am impacientat şi eu, dar când am văzut câte reluări există... mai avem multe şanse să vedem totul :)

Trimite un comentariu