Skip to main content

CancanTV a derapat de 40.000 de lei, cu Măicuța Cosmică si cu scene sexy

 

CancanTV 2
MAICUTA COSMICA ADUCE AMENZI ACASA. Postul Acasă TV a fost sancționat cu amendă de 40.000 de lei pentru mai multe ediții ale emisiunii Cancan TV cu Măicuța Cosmică, fiul lui Marian Nistor și niște scene sexy din filmul Marilena.

Publicitate

Președintele CNA, Laura Georgescu, a fost pornită să taxeze emisiunea de pe Acasă TV, făcând propuneri „din motive personale, pentru că i-am dat clemența mea domnului Artene”.

Președintele CNA a propus o sancțiune de 10.000 de lei pentru ediția în care a apărut fiul lui Marian Nistor, 20.000 de lei pentru edițiile cu Măicuța Cosmică și încă 30.000 de lei pentru scenele din Marilena. Însă, Cristina Trepcea, membru CNA, dar și departamentul juridic au atras atenția că nu s-au mai dat niciodată trei sancțiuni pentru aceeași emisiune în aceeași ședință, ci doar „la pachet”. Prin urmare, Cristina Trepcea a propus o amendă de 20.000 de lei, Monica Gubernat, 50.000 de lei, iar Radu Călin Cristea - 30.000 de lei.

Cum niciuna dintre propuneri nu a reușit să iasă la vot în primele trei runde, președintele CNA a solicitat ca membrii consiliului să se retragă „pentru consultări” de cinci minute pe acest subiect. Deși, în mod normal, potrivit regulamentului, votul este reluat în următoarea ședință. La consultări au participat toți membrii mai puțin Narcisa Iorga, Valentin Jucan și Florin Gabrea.

După ce au revenit, Christian Mititelu a propus și varianta de compromis: amendă de 40.000 de lei. Propunerea lui Mititelu a fost aprobată de Consiliu cu șapte voturi pentru.

Din edițiile incriminate: 

  • Marian Nistor a trimis la CNA o reclamație prin care critica atitudinea celor de la Cancan, care l-au adus pe fiul acestuia în fața blocului unde Nistor locuia.
  • Acasă TV a avut și câteva ediții în care a fost invitată cea care se autointitulează Măicuța Cosmică.
  • Într-o altă ediție, postul a difuzat scene erotice din Marilena filmul Mircea Daneliuc, în care apăreau, separat, Serghei Mizil și Cornel Palade.  De altfel, ediția cu pricina a fost reclamată de către Mircea Danieliuc, care a precizat în sesizare că nu i-a fost cerut acordul pentru difuzarea imaginilor din filmul Marilena. În plus, au fost prezentate imagini „scoase din context, secvențe erotice care aveau sensul lor în epicul acestui film considerat de artă”. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce pe burtieră au apărtu titluri precum „Serghei Mizil și Cornel Palade au împărțit aceeași femeie și s-au înfruntat pe platoul Cancan”, „Cine a fost mai bun la pat? Cine e mai viril, Palade sau Mizil?”

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu