Skip to main content

Cătălin Oprișan revine cu Smiley la GSPTV, după doi ani

 

Publicitate

Cătălin Oprișan reia emisiunea Smiley TV la postul GSP TV, un program pamflet care ieșise din grilă în ianuarie 2011.

Emisiunea va fi săptămânală, va avea jumătate de oră și va fi difuzată de marți, 16 aprilie, de la ora 21.00.

Oprișan revine la GSP TV după doi ani de pauză. După ce emisiunea Smiley TV a fost întreruptă, Cătălin Oprișan a lucrat la B1 TV. În vara anului trecut, Oprișan a revenit în Intact, ca redactor șef pe site-urile Antena Group.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Îşi bat joc de Cătălin ăştia. Emisiune de jumătate de oră?. Acum la Intact (cazul GSP), se lucrează la jumătate de normă. Faliment scrie pe voi.
 • Anelissa si Miruna, mai fetele lu' mama, ce continut mai bun are, ca nu va inteleg, box, poker, lupte, citeva meciuri de fotbal cu interes extrem de redus...voi stiti cum trebuie sa arate pe continut si calitate un canal adevarat de sport? priviti cele trei canale Digisport, Dolcesportul, Eurosportul si pe urma schimbam impresii fetelor, ptr ca ma indoiesc ca va dati in vint dupa sporturile...de contact.
 • GSP TV s-a rebranduit. si are continut din afara, mult mai bun ca inainte.
  sporturi noi, emisiuni pe care nu le vezi pe alte canale sportive.
 • Reportere, praf tragi tu pe nas :))). Sint praf ca nu-ti dau titluri d-alea cu "ramai prost", care-s preferatele tale? :)))
 • ai dreptate! Siteurile sunt praf, doar ca ai uitat sa zici de televiziuni, care sunt cam la fel. Cine se mai uita la gsp tv si euforia?
 • 1. Oprisan scrie excelent pe gsp.ro povesti de demult ale unor mari sportivi;
  2. Oprisan facea o emisiune atat de proasta incat se forta si el sa rada singur de mascarile pe care se screme sa le scoata pe post. Ai uitat sc scrii aici ca a facut si pe la Realitatea TV o revista a presei scremuta rau de tot;
  3. Siteurile antenelor sunt praf.

Trimite un comentariu