Skip to main content

Cine te poate convinge să-ți plătești ratele? Sofia Vicoveanca, pe post de „recuperator”

 

Untitled-3

Publicitate

Cine te poate convinge cel mai bine să-ți plătești datoriile? Banca. Nu. Poliția? Răspuns greșit. Instanța? nicidecum. Răspunsul corect este Sofia Vicoveanca.

Nu este o glumă. Solista melodiei "Hai Catrină și-mi arată" este, mai nou, imaginea firmei Kruk România, o companie de management al creanțelor. Sofia Vicoveanca încearcă, din această primăvară, să-i convingă pe români să-și pună ordine în datorii.

Sofia Vicoveanca este vârf de lance în campanie, iar puterea ei de persuasiune este exploatată în toate mediile, de la TV la print.

Va apărea și în scrisorile trimise de Kruk clienților, în speranța că imaginea solistei îi va atinge pe români și îi va face să se gândească serios la plata datoriilor. Pentru că, după cum spun reprezentanții companiei, "planificarea bugetului personal şi plata datoriilor" este, nu-i așa? "un obicei din străbuni și până în prezent".

Campania (concept, strategie şi implementare) poartă semnătura Tempo Advertising. Elementele vizuale ale campaniei sunt declinate pe toate suporturile de comunicare ale companiei KRUK, inclusiv pe notificările trimise persoanelor cu datorii în această perioadă.

Campania de media se desfăşoară pe următoarele posturi TV: Etno, Favorit, Taraf, Mynele, N24 și Kanal D, dar şi în publicaţii print - Libertatea.

tempo kruk 16-9 12 10 from datoriamea on Vimeo.

 

Untitled-3

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • atentie la neatentie: hai catrina si ne-arata e interpretata de mioara velicu.piesa din reclama se numeste asta-i hora mare...
  • cand te are la mana ca datornic ca putin iti pasa cum se cheama ala care pune biciul pe tine. Dovada : 2011: CA 4.9 milioane euro.
    te-ai simti mai bine sa fii executat silit de GoodMother decat de Crook ? :))
  • asta m-a socat si pe mine cand a aparut firma asta pe piata... chiar nu isi dau seama ca numele lor se pronunta la fel ca si substantivul "crook", care inseamna escroc?
  • Genial. Urmează Prigoană într-un spot la pantofii de alergare de la Adidas, Mircea Badea promovând noile emisiuni de la B1TV şi Olivia Steer ca endorser la mezelurile Cristim.

Trimite un comentariu