Skip to main content

Concurs pentru telespectatoarele Diva Universal

 

Diva-Universal-3D-Logo-WhitDiva Universal lansează, începând din 1 mai 2013, concursul: Diva Universal sărbătorește povestea ta! Telespectatoarele sunt invitate să își scrie poveștile, putând câștiga unul dintre cele două premii în valoare de 450 de lei!

Publicitate

"Participantele sunt invitate să scrie în stilul personal, urmându-și inima, o poveste inspirată din viață sau o experiență unică, pe care ar dori să o împărtășească și pe care să o trimită prin e-mail. În fiecare lună va fi o anumită temă, anunțată în prealabil, iar juriul va alege și va premia cele mai originale, mai amuzante și autentice povești care respectă subiectul", se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro de Diva Universal.

Tema lunii mai este: Situații amuzante cu vecinii. Ne place sau nu, vecinii sunt o versiune extinsă a familiei noastre.

Cum poţi intra în concurs?

Între 1 și 15 mai 2013, poveștile - care trebuie să aibă cel puțin 600 de caractere - sunt așteptate pe adresa de e-mail [email protected], împreună cu următoarele detalii: numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Între 16 și 24 mai 2013, un juriu format din specialiști va citi toate poveștile primite și le va alege pe cele mai originale, amuzante și creative.

Numele câștigătorilor concursului Diva Universal sărbătorește povestea ta! vor fi publicate pe pagina concursului, pagina de Facebook a postului Diva Universal și pagina www.divauniversal.ro, în data de 31 mai 2013.

Poveștile câștigătoare urmează a fi publicate pe pagina www.divauniversal.ro, la secțiunea blog (www.divauniversal.ro/blog), începând cu data de 31 mai 2013.

Pentru fiecare dintre cei doi câștigători premiul concursului va fi câte un voucher în valoare de 450 lei, destinat achiziționării de produse Nissa.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu