Skip to main content

Concurs pentru telespectatoarele Diva Universal

 

Diva-Universal-3D-Logo-WhitDiva Universal lansează, începând din 1 mai 2013, concursul: Diva Universal sărbătoreşte povestea ta! Telespectatoarele sunt invitate să îşi scrie poveştile, putând câştiga unul dintre cele două premii în valoare de 450 de lei!

Publicitate

"Participantele sunt invitate să scrie în stilul personal, urmându-şi inima, o poveste inspirată din viaţă sau o experienţă unică, pe care ar dori să o împărtăşească şi pe care să o trimită prin e-mail. În fiecare lună va fi o anumită temă, anunţată în prealabil, iar juriul va alege şi va premia cele mai originale, mai amuzante şi autentice poveşti care respectă subiectul", se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro de Diva Universal.

Tema lunii mai este: Situaţii amuzante cu vecinii. Ne place sau nu, vecinii sunt o versiune extinsă a familiei noastre.

Cum poţi intra în concurs?

Între 1 şi 15 mai 2013, poveştile - care trebuie să aibă cel puţin 600 de caractere - sunt aşteptate pe adresa de e-mail [email protected], împreună cu următoarele detalii: numele, prenumele, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

Între 16 şi 24 mai 2013, un juriu format din specialişti va citi toate poveştile primite şi le va alege pe cele mai originale, amuzante şi creative.

Numele câştigătorilor concursului Diva Universal sărbătoreşte povestea ta! vor fi publicate pe pagina concursului, pagina de Facebook a postului Diva Universal şi pagina www.divauniversal.ro, în data de 31 mai 2013.

Poveştile câştigătoare urmează a fi publicate pe pagina www.divauniversal.ro, la secţiunea blog (www.divauniversal.ro/blog), începând cu data de 31 mai 2013.

Pentru fiecare dintre cei doi câştigători premiul concursului va fi câte un voucher în valoare de 450 lei, destinat achiziţionării de produse Nissa.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus