Skip to main content

Dalia Pușcă și Marian Voicu, printre câștigătorii proiectelor de emisiuni TVR Internațional

 

pusca voicu

Publicitate

TVR Internațional și-a desemnat proiectele câștigătoare pentru grila de primăvară 2013. Au fost selectate emisiuni culturale, de divertisment, de limba română, turism și sănătate, social-politice și social-economice.

Printre câștigători se numără Dalia Pușcă și Marian Voicu (foto sus). Cei doi au fost admiși cu proiecte de divertisment, respectiv social-politic. ”Hai acasă!” este titlul provizoriu al unui show de divertisment ce se va difuza sâmbăta, de la ora 21.00.

Comisia care a selectat câștigătorii a menționat că în continuare vor fi stabilite împreună cu managementul canalului: titlul final, moderatorii şi producătorul, alocarea bugetară, alocarea resurselor și etapele de începere a producţiei.

Marian Voicu va avea o emisiune social-politică, joia de la ora 22.00, cu titlul provizoriu ”Agora”. Cristina Timuș a câștigat proiectul de limba română cu emisiunea ”Românește”, aceasta urmând a fi difuzată duminica la prânz.

Gabriel Rusu este câștigător cu proiectul de emisiune culturală ”ADN românesc” (joia, de la ora 23.00), în timp ce ”Ne simțim bine în România” este titlul provizoriu al proiectului de emisiune de turism și sănătate propus de Răzvan Petrișor.

Emisiunea social-economică ”România dus-întors” va completa lista grilei de primăvară, fiind propusă de Gabriela Dumbravă. Se va difuza vinerea, de la ora 23.00.

CITEȘTE ȘI:

Rezultate concurs: Cristi Tabără va realiza o emisiune de turism la TVR1

TVR2 și-a ales emisiuni noi pentru grila de primăvară

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Intodeeauna am apreciat meschinaria unor minti, si micimea acestora, atunci cad selecteza in titlu numele unor PIPITE CITITOARE DE PROMPTER..iar pe adevaratii jurnalisti castigatori de formate si premii de breasla ii trec in coada materialului. Desi sunt si frmosi si dau bine in poza....dar in Romania - grav ca si pe un site al profesionistilor - se plaseaza in zona de LEAD jurnalisti de carton si de prompter (nu ma refer aici la Voicu) si nu cei cu palmares... Si e nevoie doar de o docu-google-izare!
  • cine e actrita asta expirata, concediata de la stirile de 12 noapte, de pe realitatea, acum 3,4 ani ??? dar basistul asta de new zeeland, . reeshapat? Sunteti varza, TVR!!! Saftoiule, ai fost ziarist, bro!!!Asa te au spalat pe creier, baietzii....

Trimite un comentariu