Skip to main content

TVR2 și-a ales emisiuni noi pentru grila de primăvară

 

Cătălin Mireuță Foto: jurnalul.ro
Cătălin Mireuță
Foto: jurnalul.ro

Publicitate

Concursul intern pentru proiecte de emisiuni ale grilei de primăvară TVR2 s-a încheiat într-o primă etapă, fiind selectate emisiuni de cultură, divertisment, învățământ și pentru copii.

Astfel, emisiunea cu titlul provizoriu ”BAC 2013” va fi difuzată de luni până vineri, între orele 15.00-16.00, proiectul câștigător fiind propus de Camelia Boștină, Steluța Matios și Diana Dumitru. Comisia concursului a precizat că vor fi stabilite împreună cu managementul canalului: titlul final, moderatorii, alocarea bugetară și de resurse, precum și etapele de începere a producției.

Cătălin Mireuță (Divertis) (foto sus) a propus și a câștigat la emisiuni de divertisment, cu ”Dependenți de comedie”. Emisiunea va avea o durată de două ore și se va difuza sâmbăta, de la 20.00.

Emisiunea pentru copii se va difuza duminica, între 10.30 și 12.00 și va avea titlul provizoriu de ”Start la joacă”. Proiectul a fost propus de Luiza Fulea și Claudia Nicolau Florea. De asemenea, a fost desemnat câștigător și proiectul ”A fost odată”, propus de Luminița Iordănescu, Radu Iordănescu și Claudia Motea.

O emisiune de tip magazin cultural va fi realizată de luni până vineri, de la 19.00 la 20.00. Proiectul ”Magazin de arte și industrie”, propus de mai mulți autori (printre care Diana Dumitru, Andra Gavril și Carmen Movileanu) a fost desemnat câștigător.

Emisiunea de info-tainment a rămas memontan fără un câștigător. Conducerea TVR 2 va propune mai multor autori de proiecte transformarea acestora în rubricile unui posibil proiect. Intrarea în producție va fi precedată de realizarea unui pilot.

De asemenea, nici emisiunile de cultură ”Arta spectacolului” și ”Seara tinerilor producători” nu au avut desemnat un câștigător.

 

CITEȘTE ȘI:

Rezultate concurs: Cristi Tabără va realiza o emisiune de turism la TVR1

Grila de primăvară: TVR va avea o emisiune la concurență cu Badea și Banciu

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Ma bucur mult pentru aceste schimbari in grila de programe. Dar de ce nu isi are locul ca emisiune culturala la TVR 2 si emisiunea OMUL SI TIMPUL, ca la TVR1 nu mai au spatiu sa fie introdusa. OMUL SI TIMUL, o emiune excelenta, sa fie difuzata sambata de la 8.00-9.15, asa cum era pe TVR 1.
  • Nu mai pomenii de Trofin ca ma apuca draci!
    Asta lua un salariu cat patru amarati de jurnalisti cu studii superioare.
  • E ceva, trebuie sa recunosc. dar e prea putin pentru un canal de televiziune naționala. Televiziune care, intre altele, trebuie sa mai iasa si din fundatura in care a intrat si sa-si atraga un public.Nu cred ca acel Mireuta va face ceva valabil cu „Dependenti de comedie”. O astfel de emisiune e perfecta, mai ales ca e sambata, cand nu are concurenta, dar.. cu Mireuta? Cred ca mai potrivit ar fi fost Trofin de la Cluj. Alo, TVR 2 ai de muncit foarte mult sa te impui!

Trimite un comentariu