Skip to main content

Dinu Patriciu, vizitat de executorul judecătoresc pentru o datorie de 80.000 de euro

 

Dinu-Patriciu-Mediafax

Publicitate

Dinu Patriciu a fost vizitat astăzi, la reşedinţa sa din Snagov, de un executor judecătoresc pentru a-l notifica că are de plătit 80.000 de euro lui Peter Imre, cel care a cerut în instanţă executarea silită a omului de afaceri, potrivit Stirilor Pro TVDinu Patriciu nu a fost însă de găsit, prin urmare nu i s-a permis executorului judecătoresc accesul pe proprietatea lui Patriciu.

Peter Imre este un colaborator mai vechi al lui Dinu Patriciu. Omul de afaceri l-a pus, în aprilie 2010 la cârma trustului Adevărul Holding.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Bietul Patriciu. Aproape ca mi-a cazut o lacrima pe tasta P.
  • jean jean
    ia vedeți voi cine e socrul lui imre petre :)
  • didi didi
    @unu care stie:
    excelenta descrierea personajului.
  • Unul Care Stie Unul Care Stie
    E halucinant ca Imre are de luat din nici doua lefuri restante 80.000 euro, dupa ce e autorul falimentului Adevarul Holding. Leafa lui la ADH era de 50.000 euro/ luna, promitandu-i lui DP ca va face "cea mai profitabila, cea mai respectata si cea mai renumita companie din Romania". Ce a iesit, se vede: sute de oameni concediati, furnizori tepuiti, insolvente, parteneri falimentati etc. Sa mai fi si platit pentru asta e de-a dreptul incredibil. Imre a preluat un trust ajuns, practic, pe break-even, si l-a dus la datorii de 96 milioane euro, dupa ce Patriciu a bagat vreo 160 milioane in afacere.
    Personajul Peter Imre, demascat deseori pe acest site, e demn de orice antologie a imposturii mondiale. Nu are niciun fel de studii superioare si nicio treaba cu mass-media, insa adevarata proba de foc la care poate fi supus pacaliciul este o banala dictare! Rupe pixul, omoara virgulele, evita cratima si violeaza grav gramatica, chiar cu perversiuni.
    Cei care au lucrat cu el povesteau ce lingusitor era cu Patriciu la telefon in sedintele de board. Pentru a desavarsi slugarnicia, si-a pus tabloul lui Patriciu in birou si a mai agatat unul la intrarea in sediu, de se cruceau toti cei care ajungeau ca invitati prin redactii. E greu de crezut ca Petrica nu si-a bagat coada si prin contracte care sa-l avantajeze. Un exemplu este firma de turism prin care ADH facea deplasarile, care a fost impusa de Imre sa fie un srl de apartament.
    Este penibil sa te intorci impotriva patronului care ti-a dat peste 1.200.000 euro lefuri cand tu erai dat afara de la tigari, ti-a angajat amanta pe care ai parasutat-o la PR de la Philip Morris si careia ii decontai chiria vilei din Satul Fracez, ti-a acceptat toti pafaristii pe lefuri incredibile si cu limuzine la scara.
    Asta e Imre si aici e purul adevar. Uita ca nu va lua nimic cu el si ca lacomia, tupeul si nesimtirea il caracterizeaza. Daca crede ca-l respecta cineva, se inseala!

Trimite un comentariu

sus