Skip to main content

Diva Universal va difuza sezonul 3 din Neveste disperate

 

neveste-disperateDiva Universal va difuza sezonul 3 din Neveste disperate. Noile episoade vor fi difuzate la Diva Universal de luni până vineri, de la ora 20:00, începând din 20 mai.

Publicitate

Un nou personaj misterios li se va alătura: Orson Hodge – interpretat de cunoscutul actor Kyle MacLachlan.

Marc Cherry este producător executiv și realizator. Neveste disperate este produs de Touchstone Television.

Despre noul sezon din Neveste disperate

În debutul celui de al treilea sezon al serialului, peste Wisteria Lane cade o ploaie deasă, în timp ce aflăm ce s-a mai întâmplat în viețile doamnelor, șase luni mai târziu. Așteptând un copil, dar având problemele din căsnicie, Gabrielle se simte de-a dreptul copleșită. Lynette încearcă să se bucure de noua sa familie extinsă, iar trecutul misterios al lui Orson e pe cale să fie dezvăluit.

Susan și Ian au prima lor întâlnire oficială, în timp ce partenerii lor sunt în comă, iar Xaio-Mei, mama-surogat a copilului lui Gaby și Carlos, le oferă mult așteptatele vești bune. Dar, în scurt timp, viețile tuturor locuitorilor de pe Wisteria Lane se va schimba pentru totdeauna, după ce supermarketul local va fi atacat și vor fi luați ostatici. După acest eveniment, Gabrielle se gândește să se întoarcă în lumea modelingului, Lynette are suspiciuni legate de noul vecin, iar Bree se întâlnește cu antipatica ei soacră. La finalul sezonului al treilea, vom asista la o nuntă dublă pentru două neveste disperate, Bree și Orson Hodge se întorc pe Wisteria Lane, iar mama lui Lynette apare la ușa ei.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu