Skip to main content

Domnia lui Suleyman se încheie pe 6 mai. Cine îl înlocuieşte

 

Suleyman Magnificul - Hurrem

Cel de-al doilea sezon al serialului Suleyman Magnificul ajunge la final pe 6 mai. Kanal D a găsit ca înlocuitor tot un serial turcesc. Din 7 mai, postul de televiziune va lansa serialul Iffet, care va fi difuzat în serile de luni şi marţi începând cu ora 20.00.

Iffet, interpretată de Deniz Cakir, este o tânăra frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia. Ea locuieşte împreună cu tatăl şi sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul şi se îndrăgosteşte de Cemil (Ibrahim Celikkol), şofer la o staţie de taximetre din cartier.

Cel de-al treilea sezon al serialului Suleyman Magnificul va fi reluat din toamna viitoare. Producţia este programul de forţă de la Kanal D, cu care postul a deţinut poziţia de lider în serile de luni şi marţi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Mie-mi place de bufet.
  • Alexandra Alexandra
    Mie imi place foarte mult serialul iffet,dar cel mi mult din serial imi place de Cemil,Nimet si Iffet.Voua?
  • mario mario
    probabil ca se difuzeasa pe cinemax
  • mario mario
    nu va mai temeti de mine ieu am glumit
  • mario mario
    hei buna sper ca ieri va amintiti ce vam spus iffet il imlocuieste pe suleyman nu stiti cine il inlocuieste daca nu mai stiti va scriu adica ori va scriu ori va spun ori pe internet si incodata si incodata pana nu apareti voi in comentarile de 5 6 si 7 mai de paste si stiti comentarile astea adica va rog frumos stiti ca ati vazut ultimele comentari
  • mario mario
    iffet il inlocuieste pe suleyman nu stiti cine il inlocuieste daca nu mai stiti va scriu adica ori va scriu uri va spun si incodata si incodata pana nu apareti voi in comentarile de 5 6 si 7 mai de paste si stiti comentarile astea adica va rog voi stiti atunci zicecimi daca ati vazut ultimele comentari
  • Cornel Cornel
    eu nu stiu pe absolut nimeni care sa se uite la acest serial. nu numai ca nu am auzit eu pe cineva, dar n-am auzit nici de cineva ca ar cunoaste pe cineva care sa se uite. Deci cu siguranta audientele acestui serial sunt mult mai mici, iar aceste cifre prezentate sunt cu siguranta o incercare de manipulare pentru a-i creste audienta.
  • Vic Vic
    Iffet e un serial foarte bun pentru vara asta. In ceea ce priveste Suleyman.. a cam disparut farmecul. Aceleasi intrigi si comploturi over and over..
  • Andrei Andrei
    Esti asa de trist.. :)

    Si eu ma uit la Suleyman. Este vreo problema? Cui nu-i convine e rugat sa schimbe postul. Simplu, nu? :)
    Fiecare cu preferintele lui.
  • Radu100% Radu100%
    Bred ca babele din lumea intreaga si floraresele sunt in doliu.
  • un cetatean un cetatean
    se vedem ce rating va avea sfarsitul de sezon. pro-ul si a1, mai bine ar da niste filme, ca nu cred ca vor avea nici o sansa.
  • adrian adrian
    Titlul este o dovada ca jurnalismul in Romania a ajuns tare jos!Cum sa spui,,se incheie dar va reveni in toamna,,?
  • emy emy
    ce bine ca se va termina,kanal d nu va mai avea rating asa de mare,nu cred ca iffet va avea ratingul lui suleyman,3 sau 4 puncte cine stie,oricum sa incalzit vremea si lumea nu seva mai uita la tv

Trimite un comentariu

sus