Skip to main content

Ecaterina Andronescu, Sulfina Barbu, Andreea Pora şi Adriana Săftoiu, abonatele televiziunilor de ştiri

 

Sursa foto: Jurnalul.ro
Sursa foto: Jurnalul.ro

Publicitate

Ecaterina Andronescu, Sulfina Barbu, Andreea Pora şi Adriana Săftoiu se numără printre personalităţile feminine cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV, potrivit mediaTRUST.

Analiza mediaTRUST a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna martie 2013.

Ecaterina Andronescu rămâne pentru a doua lună consecutiv, pe primul loc în clasamentul mediaTRUST, cu 18 prezenţe.

Următoarea pe listă este deputatul Sulfina Barbu cu 15 prezenţe. Jurnalista Andreea Pora se află la egalitate cu Adriana Săftoiu, fiecare înregistrând câte 11 prezenţe.

În topul prezenţelor feminine se mai găsesc Adina Anghelescu şi Gabriela Vrânceanu Firea, fiecare cu câte 10 apariţii, urmate de Monica Tatoiu cu 8 prezenţe.

Topul prezenţelor masculine

În clasamentul personalităţilor masculine analiza nu a înregistrat schimbări majore, comparativ cu luna anterioară, invitaţii de marcă ai posturilor TV fiind jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac (38 prezenţe), Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (35), şi sociologul Marius Pieleanu (25).

Timpii de antenă ai liderilor partidelor politice

Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a pierdut prima poziţie în favoarea reprezentantului PNŢCD, Victor Ciorbea.

În intervalul analizat, Victor Ciorbea, liderul PNŢCD, aripa Ciorbea, a înregistrat 986 de minute, ocupând primul loc în clasamentul mediaTRUST.

Locul doi este ocupat de Aurelian Pavelescu, PNŢCD, cu 904 minute înregistrate. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM a avut 313 minute petrecute în studiourile TV. Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forţa Civică ocupă locul patru în clasament cu 308 minute.

Cei mai activi reprezentanţi ai partidelor politice

Analiza arată că cei mai activi reprezentanţi i-a avut PSD-ul, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu înregistrând cele mai multe prezenţe în platou, 20, respectiv 18.

Alin Popoviciu (16) şi Sulfina Barbu (15) sunt reprezentanţii PDL cu cele mai multe prezenţe în studio.

Ioan Ghişe şi Petre Roman sunt cei mai activi membrii din cadrul partidului PNL cu câte 14, respectiv 11 prezenţe.

Invitaţii repartizaţi pe fiecare post de televiziune monitorizat în luna martie 2013

 • Antena 3 i-a avut ca invitaţi de bază pe Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac.
 • Sabin Orcan şi Andreea Pora sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe în studiourile B1 TV.
 • La Digi 24 cele mai multe prezenţe le-au avut Adriana Săftoiu şi Alexandru Radu. Adrian Niculescu a avut cele mai multe prezenţe la Money.ro.TV.
 • Sociologul Marius Pieleanu a înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile Realitatea TV.
 • La România TV, cele mai multe prezenţe le-a avut Codrin Ştefănescu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • fane fane
  Are dreptate Horea. Tot tanti Cati conduce ministerul. E o prezenta penibila in studiourile TV si o piaza rea a invatamantului. Lacheii dumneaei vor desavarsi opera de distrugere a educatiei.
 • Horea Horea
  Nu trebuia sa-i multumiti atat de prompt lui ... Valentin.

  Cu siguranta, "intr-o buna zi va afla" si dansul ca de fapt tot d-na Andronescu conduce acest minister chiar daca, in scripte, nu mai figureaza ca ministru.
 • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
  Multumesc, Valentin, pentru precizare. Ai dreptate, nu mai este ministru. Am corectat.
 • Valentin Valentin
  Nădăjduiesc că într-o bună zi va afla şi Carmen Andronache că doamna Andronescu nu mai e ministru educaţiei din decembrie 2012.
 • geo geo
  sa intelegem ca doamna Monica Tatoiu a inteles,in sfirsit, ca ne-am cam saturat de prezenta Domniei sale si a parerilor ei de specialista in toate domeniile...si a facut un pas in spate. inteleapta decizie!!!

Trimite un comentariu

sus