Skip to main content

Facebook, Google, Youtube, Skype și Yahoo se întâlnesc la ICEEfest

 

iceefest 2012

Publicitate

Marile nume ale Internetului se adună  pe 6 și 7 iunie, la București pentru ICEEfest. La eveniment vor susține prezentări reprezentanți ai Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft, BBC sau HBO, continuând cu reprezentanți de vârf ai unor grupuri de comunicare precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi și alții.

O atenție mult mai mare va primi, anul acesta, și zona dedicată jocurilor și internetului mobil, printre speakerii confirmați fiind deja reprezentanți ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Evenimentul va avea și o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seară dedicată filmelor virale și umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicații mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum și întâlniri inedite între vedete și fanii lor de pe Facebook.

Dragoș Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizează evenimentul: “Pe lângă expoziția de tehnologie și evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic două conferințe care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ține de inovație și creativitate, cea de-a doua este axată pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scenă și de o sală separată.”

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu