Skip to main content

Google și Youtube se țin de farse. Youtube anunță că se închide

 

farsa youtubeDe ziua păcălelilor, site-ul Youtube anunță într-o farsă că se va închide și că a ales un juriu care va desemna, peste 10 ani, cel mai bun videoclip publicat de la lansarea acestei platforme. În același spirit al farsei, Google anunță că a lansat primul motor de căutare olfactiv din lume, scrie Huffington Post.

Publicitate

Despre farsele Google și Youtube
Într-un videoclip intitulat "YouTube pregătit să aleagă un învingător", postat pe site, directorul general al YouTube, Salar Kamangar, a anunţat că această platformă online se va închide la sfârşitul zilei (de duminică).

"Suntem foarte aproape de final. Astăzi, la miezul nopţii, YouTube.com nu va mai accepta noi contribuţii. După opt ani extraordinari, este timpul să revedem tot ce a fost postat şi să selectăm un învingător", spune Tim Liston, directorul acestui "concurs".

Mirosiți florile prin monitor cu Google Nose

Detectarea mirosurilor înconjurătoare se face printr-o tehnologie Android care colectează mirosuri utilizând cel mai sensibil sistem de operare pentru mobil din lume.

"Din cauza ritmului rapid din zilele noastre, n-avem întotdeauna timp să ne oprim să mirosim trandafirii", a declarat Jon Wooly, Google product manager. "Acum, cu Google Nose Beta, mirosul trandafirilor e la un click distanță".

Tot ce trebuie să faceți pentru a simți mirosurile Google este să vă apropiați nasurile de monitoare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu