Skip to main content

Încep înscrierile pentru emisiunea „Four Weddings”, concursul mireselor

 

Four Weddings - TLC
Four Weddings - TLC

Publicitate

Pro TV anunță că emisiunea Four Weddings – Patru nunți, dă startul înscrierilor. Formatul pentru concursul destinat mireselor a fost cumpărat de la ITV Studios Global Entertainment, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Inițial, emisiunea ar fi urmat să intre pe postul Acasă TV, din septembrie. Anunțul legat de înscrieri vorbește însă de „noul show de la Pro TV”.

Patru nunți” a fost produsă inițial de ITV pentru Sky Living din Marea Britanie. În acest moment însă, emisiunea este difuzată în 19 țări, printre care Statele Unite (TLC), Canada (Slice), Franța (TF1) și Italia (Rete 4).

Concursul Four Weddings – Patru nunți oferă ca premiu concurentelor „o lună de miere de cinci stele”. Miresele se pot înscrie la preselecții pe site-ul Pro TV, aici.

SEZONUL PRESELECȚIILOR. Talent show-urile din România sunt în plină campanie de atragere a concurenților. Marile formate își promovează deja preselecțiile: Românii au talent, Vocea României și X-Factor au pe post spoturi care îi îndeamnă pe români să se înscrie.

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu