Skip to main content

Jumătate de milion de români la show-ul lui Bendeac. Antena, pe locul 4

 

bendeac - romanii au artisti

Publicitate

Puţin peste jumătate de milion de români s-au uitat la emisiunea Românii au artişti, show-ul de divertisment al lui Mihai Bendeac. Este cea mai scăzută audienţa a emisiunii, aflată la a treia ediţie.

La ediţia de aseară s-au uitat puţin peste 500.000 de români, la jumătate faţă de performanţa Românii au artişti din urmă cu două săptămâni, când a debutat emisiunea.

Cu emisiunea lui Mihai Bendeac, Antena 1 a fost pe locul patru în topul audienţelor, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele emisiunii Românii au artişti, ediţia a treia.

LA NIVEL NAŢIONAL. Show-ul alb negru, filmat în stilul emisiunilor din anii 70 a ţinut în faţa televizoarelor 537.000 de români în fiecare minut. A fost cel mai slab rezultat de audienţă al emisiunii, din ediţiile difuzate până acum. La emisiunea de debut, Bendeac avea peste un milion de telespectatori pe minut, iar în urmă cu o săptămână înregistra 820.000 de telespectatori.

Antena 1 a fost cu Bendeac pe locul patru, după Pro TV, Acasă TV şi Kanal D. Inimă de ţigan, care a concurat cu Bendeac, a avut o audienţă de două ori mai mare.

LA NIVEL URBAN. Scăderea în audienţă se observă şi la nivel urban. Aseară, Bendeac a avut o medie de 337.000 de orăşeni în fiecare minut. Săptămâna trecută, la Românii au artişti se uitau 513.000 telespectatori din mediul urban, iar acum două săptămâni avea 624.000 de orăşeni pe minut. Antena 1 a fost, aseară, la oraşe, tot pe locul patru.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul lui Bendeac, 192.000 de telespectatori pe minut au fost din segmentul commercial 18-49 de ani (3,4 rating). A fost pe locul trei pe acest target, după Pro TV (293.000 de persoane, 5,2 rating) şi Acasă TV (207.000, rating 3,7).

Audienţa posturilor TV miercuri, 24 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au artişti, cu Mihai Bendeac:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.229.000 telespectatori pe minut (6,5 rating) Pro TV 651.000 (6,2 rtg)
Acasa TV 1.087.000 (5,7) Kanal D 455.000 (4,3)
Kanal D 992.000 (5,2) Acasa TV 430.000 (4,1)
Antena 1 537.000 (2,8) Antena 1 337.000 (3,2)
Prima TV 503.000 (2,6) Antena 3 317.000 (3)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Shultz Shultz
    Eu nici macar nu stiam de aceasta emisiune. Acum ma voi uita, macar din curiozitate.
  • lahas lahas
    Nu e cultura, e divertisment de calitate, cum era pe vremea lui Ceasca, cand voi nu existati. Cand, in general, nu existau analfabeti, sau inculti si gradul de civilizatie era mult mai inalt. Ai mare dreptate in fond. Ar trebui sa va faceti toti harakiri si sa plecati altundeva. Luati-va si regina EBA cu voi.
  • Has Has
    Daca si tampenia de "teatru" pe care o face Bendeac se poate numi cultura... atunci mai bine facem toti harakiri si ne caram intr-o alta lume...
  • ss ss
    Uite-o si pe sora lui Momaia si Gogaie:)) Grea gramatica...
  • Tanganica Tanganica
    Intr-o tara unde toata lumea declara ca se uita la discovery si animal planet, iar emisiunile de can can fac audiente record, bendeac este de admirat pentru perseverenta de a face emisiuni de calitate, cu artisti adevarati. publicul se educa in timp si cu rabdare. tineti-o tot asa!
  • Romanov Romanov
    Oamenii spun ca apreciaza cultura insa, cand li se ofera o refuza. Bendeac face niste emisiuni exceptionale care celebreaza artistii nostri de care ar trebui sa fim mandri. Felicitari Bendeac pentru ca ai inceput acest proiect! Felicitari Antena 1 pentru ca il sustineti!
  • Anna Anna
    Kanal D nu a difuzat niciodată un serial tiganesc, cred ca confuzi Turcia cu India.... Imi aduc bine aminte in urma cu ani buni antena difuza filme indiene si un serial tiganesc in concurenta cu inima de tigan....
  • U.M. 0215 U.M. 0215
    Bendeac nu are nicio vina. Sau are intr-o masura atat de mica incat nu poate fi luata in discutie la modul serios. ”Capitolul” Bendeac se poate rezuma la o fraza: e un tip cu talent care nu lucreaza unde trebuie. In A1 niciodata, dar niciodata!, nu va performa la capacitatea lui maxima si, incet-incet se va stinge... Problema e alta: Camelia V. Ea, daca ar intelege ceva din toate prin cate trece televiziunea asta, ar trebui s-o vanda. Din urmatoarele motive:
    a) ea nu intelege cum functioneaza o televiziune si nici cum se conduce
    b) directorii Alexandrescu si Matiescu sunt doi hidrocefali. Unul e patiser, dar inainte a fost distribuitor de ceaiuri laxative, altul a fost responsabil cu impartirea gamelelor si a izmenelor in armata - si acum tot asta e inlauntrul lui... Deci cum sa inteleaga retarzii astia fenomenul TV?...
    c) suma crescanda de firme-capusa de care ea, V., habar n-are....
    Altfel, toate bune, voi continua sa ma holbez la ispravile A1 ca sa stiu cum nu se face treaba.
  • geo geo
    aici ai dreptate; daca ar fi intrat si digisport la masuratori, cred ca Antena 1 ar mai fi cazut un loc in clasament...oricum antenistii stiu mai bine care le este pozitia, pentru ca au cifra celor nemasurati, si un procent semnificativ din aceasta cifra o reprezinta cele 3 canale Digisport...ca doar nu se uita un milion si ceva de romani pe seara la Nasul tv, Realitatea sau la alte posturi tv de cartier.
  • ROYCE ROYCE
    Eu cred ca Antena 1 a fost lider de piata cu emisiunea lui Bendeac.
  • ..... .....
    nu mai pot cu Bendeaccccc
  • Radu100% Radu100%
    L-am ridicat eu in slavi pe Bendeac, am zis eu ca Bendeac e soarele de pe cer si ca emisiunea lui ar trebui sa inregistreze 18 puncte de rating? NU. Doar am zis ca mi se pare de tot penibilul ca un serial despre tigani cu niste actori de mana a doua sa fie in top 3 audiente tv in in prime - time. Trag concluzia ca NU suntem o tara normala din multe puncte de vedere.
  • Dony Dony
    S-a uitat asa putina lumea pt ca sa nu uitam ca si multa lume s-a uitat la a doua semifinala Champions League adica Real Madrid cu Borussia Dortmund, pacat ca digisport nu apare in masuratori ca pun pariu ca ar avea si ei o audienta destul de consistenta tinand cont ca au difuzat meciul in exclusivitate(cred).
  • doru68 doru68
    Tare as vrea sa vad echipa asta minune a lui BENDEAC impreuna cu el binenteles ,daca ar face un spectacol intr o sala mai mare de teatru sa zicem,cati ar cumpara bilet sa ai vada pe acesti ilustri actori care se amesteca prin emisiuni cu ilustrii nostrii actori.Cred ca ar veni numai prietenii lor sau rudele in rest sala ar fi goala.A1 nu are decat sa ai tina cat vor in trust si sa le dea bani ca audiente nu vor face si ei tot pierd teren in continuare in favoarea KANAL D,ACASA si altii.Vai de capul vostru ca nu va invatati odata sa renuntati la uscaturi.
  • cristi cristi
    Dar cei care urmaresc A1 cum se numesc, Radule ? Nu cumva sunt si ei la fel de retarzi ? Mai acum ceva timp, acest ratat, pe nume Bendeac, isi punea fusta si-o imita pe Naomi, dansa pe manele interpretandu-l pe Fernando sau Vanghelie si filma scenete in care se dadea drept Florin Salam. Acum ati ajuns sa-i ridicati statuie cum ca.. vai.. ce om minunat e. Uite-l pe Bendeac, cel care ne ofera cultura. Daca tot il iubiti atat de tare, luati-l si spalati-va cu el pe picioare. Pt. ca doar la asta poate fi folosit idolul vostru in viata. Pe post de preş.

Trimite un comentariu

sus