Skip to main content

Kanal D - amendat cu 30.000 de lei pentru Roata Norocului și Crezi că ești normal?

 

Tili-Niculae-si-Escu
Întrebările de la Crezi că ești normal și glumele cu tentă vulgară ale lui Liviu Vârciu la Roata norocului au adus postului Kanal D o amendă de 30.000 de lei.

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea postului pentru că a fost încălcată legislația privind protecția minorilor prin folosirea unui limbaj injurios.

În cadrul emisiunii Crezi că ești normal? au fost adresate participanților întrebări precum „Este normal să te epilzi total în „părțile joase””, „ E normal să te uiți în șervețel după ce-ți sufli nasul?” (la categoria bune maniere) sau „Este normal să mimezi orgasmul?”.

Christian Mititelu, membru CNA  - „Aș vrea să spun că unele întrebări sunt prea grele pentru încadrarea Acordul Părinților (AP). Sunt termeni pe care nu știu dacă îi cunosc copiii.”

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D- „Vreau să precizez că nu se pronunță cuvinte triviale, nu sunt imagini triviale, Este vorba de niște aluzii”.

Laura Georgescu, președintele CNA - Nu spuneți chestia asta pentru că tocmai a fost coperta cu femeia goală care dădea cu aspiratorul. Ați avut întrebarea în concurs „Dacă ați face curat total dezbrăcată?”. Au răspuns și ne-au și arătat ce înseamnă că imaginația noastră nu făcea față”.

Amenda de 30.000 de lei a fost dată la propunerea Monicăi Gubernat. Narcisa Iorga a făcut o propunere de 60.000 de lei însă nu a întrunit numărul de voturi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Urmaresc cu placere multe din emisiunile Canalului D. Din aceasta cauza , televizorul ramane mult timp pe acest program. Am fost revoltata de mizeriile din cele doua emisiuni si sunt incantata de amenda care s-a dat. Nu sunt emisiuni care sa fie difuzate inainte de ora 22. Ar fi trebuit ca amenda sa fie platita de realizatorii emisiunilor. Ce se intampla cand copiii sunt singuri acasa? Cine sa comute programul? Rusine realizatorilor celor doua emisiuni, si felicitari celorlalti realizatori!
  • Ma bucur că au luat amendă pt emisiunea "Crezi ca esti normal ?" Pentru ca mi se pare o mare prostie , nu mai au cu ce să umple programul
  • Daca si ce face Varciu e televiziune, atunci nu inteleg de ce a mai fost inchis OTV-ul. Asta in afara de "glume" cu si despre sex, altceva nu stie. El crede ca e foarte atragator si ca tot Universul se rezuma la "pasarica".
  • @ciprian, achiesez la cele spuse de tine. Eu as desfinta acele emisiuni, sau, daca e, sa fie difuzate dupa ora 24:00.

Trimite un comentariu