Skip to main content

MasterChef nu reuşeşte să treacă de Suleyman

 

Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii

Publicitate

MasterChef se menţine în urma serialului Suleyman Magnificul. Emisiunea de aseară a avut cu câteva sute de mii de telespectatori pe minut mai puţin decât Kanal D.

Postul turcesc a fost pe prima poziţie şi la nivelul întregii ţări, dar şi în mediul urban. MasterChef a câştigat doar publicul comercial, unde a avut mai mulţi telespectatori decât serialul de pe Kanal D.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV de aseară, pe intervalul MasterChef:

LA NIVEL NAŢIONAL. La MasterChef s-au uitat, în medie pe minut, 1,8 milioane de telespectatori. Pe intervalul emisiunii, la Kanal D se uitau aproape 2,3 milioane de români.

LA NIVEL URBAN. Diferenţa de audienţă este mai mică la nivel urban. Astfel, MasterChef a avut 1,15 milioane de orăşeni în fiecare minut, în timp ce pe Kanal D erau cu 164.000 mai mulţi telespectatori.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pro TV l-a bătut pe Suleyman doar la publicul comercial. Dintre telespectatorii MasterChef, 773.000 au fost din zona 18-49 de ani (14 rating pe segment). Kanal D avea, pe intervalul MasterChef, 580.000 de persoane din targetul commercial (10,5 rating).

Audienţa posturilor TV marţi, 2 aprilie, pe intervalul MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.275.000 telespectatori pe minut (12 rtg) Kanal D 1.314.000 (12,5)
Pro TV 1.807.000 (9,5) Pro TV 1.150.000 (11)
Antena 1 1.119.000 (5,9) Antena 1 616.000 (5,9)
Acasa TV 977.000 (5,1) Antena 3 338.000 (3,2)
Antena 3 462.000 (2,4) Acasa TV 292.000 (2,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • nu doar la masterchef cea mai tare emisune-concurs ever(sa moara toti antenistii de ciuda ca ei nu "stie" face ce face pro tv)
  apropo am uitat s ava zic ce tari au fost pe comerical,in caz ca nu ati observat
 • @adrian: Off, cred ca esti nervos c-ai ratat editia de ieri a emisiunii "Te vreau langa mine" sau Wowbiz. :)
 • @razvan

  Am sustinut eu ca - radu al tau - n-a scris corect?

  Deschide o alta carte ..."alfabetarule"!
 • asa s-a intimplat si anul trecut si audientele nu s-au modificat dupa aflarea cistigatorului. ce nu pricepe prea multa lume este ca suleyman si masterchef au un cu totul alt public, compari dude cu mere.
 • @horea
  Daca taceai,filosof ramaneai!Nu la asta se referea avocatule!Dar tu care te pricepi la apozitii e mai greu sa intelegi ce a vrut sa zica!
 • @horea
  radu a scris corect: "ei, analfabetii, sunt..." este o apozitie explicativa. deschide o carte, analfabetule.
 • E clar ca si unul Radu 100% e printre analfabeti.Si cum analfabetii nu au fost pe la scoala, pricep greu si nu inteleg nimic.Pentru ei istoria probabil e o marca de bere.Ce sa inteleaga unul care crede sultanul Suleyman e unul si acelsi cu fostul prim ministru Demirel.Dar mai are o ,,calitate,,.E frustrat rau.Si o mai si demonstreaza.Bravo Radu
 • Nu stiam ca "analfabetii, sunt foarte constiinciosi."

  Uite aflu acum de la unul "100%" in aceasta situatie!
 • barem masterchef ajunge apoape de 2 milioane la fiecare editie , topchef abea daca strangea 700 de mii
 • daca asa este atunci apropiatii castigatorului sau castigatorul ar cam trebui arsi la buzunar si dati in judecata , nu este posibil asa ceva , daca ai clauza in contract de ce esti prost si nu iti ti gura
 • Nu stiu daca Masterchef va (mai) reusi sa depaseasca Sultanul avind in vedere ca intr-o publicatie tabloida a aparut deja informatia despre cistigatoarea competitiei...filmarile s-au finalizat recent iar apropiatii cistigatoarei au dezvaluit ceea ce lumea ar fi trebuit sa afle abia luna viitoare, probabil...
 • Avand in vedere la cati analfabeti se uita la TV e si normal ca turcismele si jegurile sa domine la TV ca audienta. Si NU, niciodata Suleyman Demirel nu va fi intrecut ptr ca ei, analfabetii, sunt foarte constiinciosi.

Trimite un comentariu

sus