Skip to main content

MasterChef nu reușește să treacă de Suleyman

 

Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii

Publicitate

MasterChef se menține în urma serialului Suleyman Magnificul. Emisiunea de aseară a avut cu câteva sute de mii de telespectatori pe minut mai puțin decât Kanal D.

Postul turcesc a fost pe prima poziție și la nivelul întregii țări, dar și în mediul urban. MasterChef a câștigat doar publicul comercial, unde a avut mai mulți telespectatori decât serialul de pe Kanal D.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele posturilor TV de aseară, pe intervalul MasterChef:

LA NIVEL NAȚIONAL. La MasterChef s-au uitat, în medie pe minut, 1,8 milioane de telespectatori. Pe intervalul emisiunii, la Kanal D se uitau aproape 2,3 milioane de români.

LA NIVEL URBAN. Diferența de audiență este mai mică la nivel urban. Astfel, MasterChef a avut 1,15 milioane de orășeni în fiecare minut, în timp ce pe Kanal D erau cu 164.000 mai mulți telespectatori.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pro TV l-a bătut pe Suleyman doar la publicul comercial. Dintre telespectatorii MasterChef, 773.000 au fost din zona 18-49 de ani (14 rating pe segment). Kanal D avea, pe intervalul MasterChef, 580.000 de persoane din targetul commercial (10,5 rating).

Audiența posturilor TV marți, 2 aprilie, pe intervalul MasterChef:

  NATIONAL     URBAN  
Kanal D 2.275.000 telespectatori pe minut (12 rtg) Kanal D 1.314.000 (12,5)
Pro TV 1.807.000 (9,5) Pro TV 1.150.000 (11)
Antena 1 1.119.000 (5,9) Antena 1 616.000 (5,9)
Acasa TV 977.000 (5,1) Antena 3 338.000 (3,2)
Antena 3 462.000 (2,4) Acasa TV 292.000 (2,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @adrian :mananci bors si bati campii in mod cu totul extraordinar ; Domnul Radu are 100% dreptate ; o Imbecilitate mai mare ca mizeria asta turceasca nu s-a mai pomenit de la Sclava Isaura, pe taram mioritic... In Turcia sunt discutii ample despre Sfidarea si Bataia de joc a producatorului acestei Cretinatati, la noi, nici o surpriza, se Holbeaza popo'ul la acest Trash tv mai ceva ca Tzatzele de laa cuvioasa Paraschiva din Iasi ori de pretutindeni din moldova cea bisericoasa(ma refer , evident, la fanii Criminalului corogeanu, pardon a practicilor Obscurantiste ale ortodoxiei -exorcizari si alte asemenea grozavii, atat de apreciate romanica ruralo-fanariota... )
 • Stii, m-am cam saturat de turcisme. Daca vreau sa vad seriale istorice bune exista alte variante mult mai acceptabile.
 • Vreti sau nu vreti , suleyman magnificul este o productie excelenta . Unii stiti numai sa comentati , dar chiar aveti ce invata din acest film ce respecta in mare parte istoria . Aflati si voi despre cultura si intreaga civilizatie a Turciei , plus ca problemele si intrigile de la palat dau culoare serialului . Voi coentati aiurea despre serial , pentru ca nu stiti cati bani s-au investit in costumele actorilor , in decoruri si asa mai departe . Asadar Suleyman Magnificul va bate intotdeauna Pro Tv si va cuceri de fiecare data Masterchef :) ! Cui nu-i convine urmariti serialul ,, Tanar si Nelinistit `` , un serial difuzat de 15 ani de Pro Tv =)) !
 • ,,vanturi,,au unii frustrati in cap!Care vad ca nu se pling ca Protv da de 15 ani Tanar si nelinistit.Si mai se cred si destepti cand de fapt le trece gazul prin nas.Pentru astia care au prea multe gaze:Decesul lui Suleyman este secret de stat in Turcia si astazi! Asa ca mai invatati putina istorie.Filmul este oricum excelent.
 • Singura consolare este ca pana la urma Suleyman tot o sa crape!
  Ce ma distreaza cel mai mult este ca sultanul lu' peste prajit moare ca un bou, de batranete, la 71 de ani, in loc sa-si piarda capul ca un viteaz, in focul luptei. Nu-l otraveste nimeni pe prost, nu-l decapiteaza cineva la coltul strazii si ajunge la batranete ca un paralitic care abia isi taraste basinile.
  Am o curiozitate: seara isi punea dintii intr-un pahar cu apa sau manca totul cu paiul?
 • Cum poti sa compare parodia aia Indiana de 19873 de episoade cu Suleyman Magnificul?! Esti patetic....
 • audientele de luni pe intervalul lui suleyman: 10.4 kanald 7.5 protv 6.4 antena1 audiente pentru comercial. 13.5 kanald 6.1 antena1 4.9 protv audiente pe urban.
 • Nu pot sa-mi dau seama cum unii oameni se uita la Suleiman Magnificu. In acelasi timp pe National tv ruleaza o telenovela mult mai frumoasa. SUFLETE PERECHE.
 • Eu sant curios sa aflu audientele de luni 1 aprilie ca nu le-am vazut.Daca nu ma insel parca se facea reclama la emisiunea lui DAN NEGRU cu farse pt.luni,insa nu am citit nicaieri nimic.Afost emisiunea sau nu ,si daca a fost ce audienta a avut.
 • bahmuteanca lasa Exclusivitatile rautacioase , cat ai socoti si ai scrie pe aci tot Media Pro are audiente mai mari cu un serial de pe AcasaTv in reluare si cu MasterSef ,fata de Intact , nu mai vb despre audientele Sport.ro si codasul de GspTv

Trimite un comentariu