Skip to main content

MUTĂRI. Petre Nechita merge la Kanal D. Cristian Vasilcoiu de la Realitatea la B1 TV

 

petru nechita crina abrudan antena 1

Publicitate

Petre Nechia, fostul reporter special al ştirilor de la Antena, este, de ieri, reporter la ştirile Kanal D. În plus, el va realiza reportaje şi pentru emisiunea Asta e România.

Jurnalistul a părăsit Antena 3 în urmă cu o lună, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Petre Nechita a lucrat la Antenă încă din decembrie 2005. Mai întâi a fost corespondentul Antenei 3 de la Cluj, iar în 2008 s-a mutat la Bucureşti.

O altă mutare în zona de reporter special este cea a lui Cristian Vasilcoiu (foto jos), care a renunţat în urmă cu o săptămâna la colaborarea cu Realitatea TV. El a trecut, de astăzi, la postul de ştiri B1 TV.

Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu - Foto Facebook

Vasilcoiu a lucrat în trecut în presa scrisă, la Evenimentul zilei, Adevărul, Cotidianul, Jurnalul Naţional şi Gardianul. În urmă cu un an a intrat în televiziune, la Realitatea TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Mai manelist e Antena 1 decat Kanal D. Nu cred ca a aratat Kanal D cleiul Ioanei Tufara sau alte porcarii care intrec orice limita.
  • Gica Contra Gica Contra
    Vasilcoiu e un baiat ok, e o pierdere pentru Realitatea. Succes la noul loc de munca!
  • Radu100% Radu100%
    Petrisoare, da-ne si noua audientele de aseara sa vedem cati rumani s-au uitat la protv, antena 1 si antena 3 - A.Nastase
  • cristi cristi
    Pacat ca Petre Nechita pleca de la antena... dar si mai rau e ca se duce la "turcii" aia de doi bani de Kanal-disti. Ma obisnuisem cu el la Observator. E un reporter foarte bun, chiar prea bun pentru stirile kanal d.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    scrie ex-wife Prigoana pe idul meu? si tu chiar crezi ca Adriana Bahmuteanu, daca ar fi sa posteze, si-ar pierde timpul cu un neispravit ca tine!?
  • mihai mihai
    Ai dreptate pe final cu slaba pregatire profesionala.Trebuie sa recunosc ca ,,oamenii care PRIVESTE,, te caracterizeaza perfect.Nu degeaba te-a lasat Prigoana!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    nene, daca doresti sa fii informat si, eventual, sa critici butonezi posturile tv care te intereseaza...eu nu cred ca aceasta televiziune se adreseaza exclusiv manelistilor - ar insemna sa jignesti milioane de oameni care priveste un anumit serial cu oarecare succes sau o anumita emisiune-concurs. sa spnem ca, pe anumite tronsoane orare, publicul tinta este reprezentat de populatia adulta cu o pregatire profesionala mai slaba...care apreciaza subiectele de cancan...
  • adi adi
    Asa nu va plac dar vad ca stiti toate amanuntele.E clar ca va uitati !Dar nu am vrut sa zic ca sunteti ipocriti!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    mama, ce imi plac stirile de la 7 seara de la Kanal D cu Sabbach...fie neconventionale, fie puerile, fie nedocumentate, subiecte reluate de la Wowbiz...sa fie acolo...ori mondenitati. un ghiveci amestecat destul de interesant, totusi...
  • Radu100% Radu100%
    Pacat ca Petre Nechita va lucra la un post TV exclusiv pentru manelisti. Kanal D chiar este un.....canal urat mirositor. Mai bine se ducea la oricare alt post TV, mai putin Cotet TV ( Romania TV) sau Kanal D

Trimite un comentariu

sus