Skip to main content

PE SCURT. Tonomatul lu' Ciutacu, de astăzi la RTV. Liviu Mihaiu, pe TVR, la Nocturne

 

Foto: RTV
Foto: RTV

Publicitate

Noua emisiune a lui Victor Ciutacu, Tonomatul lu' Ciutacu, va debuta astăzi la România TV, începând cu ora 21.00. Talk-show-ul lui Ciutacu va fi difuzat în fiecare seară de luni până joi şi va avea o durată de o oră şi jumătate.

LIVIU MIHAIU, LA NOCTURNE. Tot în această seară, de la ora 23.00, TVR 1 şi TVR HD va difuzata emisiunea Nocturne, moderată de Marina Constantinescu, care îl va avea invitat pe Liviu Mihaiu.

„Presa românească nu mai e a jurnaliştilor, presa a fost ocupată, ca şi statul român... Niciun dosar al vreunui torţionar nu a fost judecat, niciun criminal comunist nu a fost judecat. Şi ne întrebăm de ce nu îşi revine poporul român din trauma comunismului? Noi trăim exclusiv în prezent: 3 zile înainte, 3 zile după. E tot ce putem face”; „Din cei mai bogaţi 10 oameni din România, 8 sunt ofiţeri de securitate. Pe noi ne conduc nu semenii noştri, nu fraţii noştri, ci duşmanii nostri...”, este de părere jurnalistul Liviu Mihaiu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tudor dan tudor dan
    Clar. La Nocturne nu ne vom uita. Groparul Academiei Catavencu si al Guerillei are un tupeu nesimtit sa-si dea cu parerea despre presa. Politrucul liberal si poluatorul Deltei chiar are impresia ca nu stim cine este?
  • Radu100% Radu100%
    Sorry, dar Victor Ciutacu m-a pierdut ca telespectator. Nu cred c-o sa faca mare branza, dar o sa ne spui tu maine cu audientele

Trimite un comentariu

sus