Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Autostrada A3, bătaia de joc a regilor asfaltului

 

presa de azi 23 aprilieAdevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre autostrada București-Ploiești care este nefinalizată și în prezent. “Autostrada A3, bătaia de joc a regilor asfaltului”, titrează Adevărul pe prima pagină.

Publicitate

“Nefinalizată nici până în prezent, autostrada București-Ploiești a fost recepționată, pentru ca firmele regilor asfaltului să poată primi alte contracte. La 6 august 2012, când a fost semnat procesul-verbal de recepție, firmele controlate de regii asfaltului Dorinel Umbrărescu, Costel Cășuneanu și Dan Besciu, care au construit tronsonul Moara Vlăsiei-Ploiești, mai aveau numeroase lucrări, precum restabilirea legăturilor rutiere, lucrări la podusi, construcții pentru epurarea apelor meteorice etc”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre fostul senator PSD, Cătălin Voicu, care a fost condamnat la 7 ani de închisoare. “Fuge de 7 ani de pușcărie!”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Cătălin Voicu a nimerit la doctor, nu în sala de judecată unde Instanța a dat verdictul de condamnare. Fostul senator s-a internat la Spitalul de Urgență pentru a fi tratat de fisuri anale”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Ce au făcut cei 25 de medici din Parlament pentru sistemul de sănătate
  • ProSport: Lăsata X-ului
  • Gazeta Sporturilor: Steaua stinsă cu petrol
  • Național: Patriciu contaminează din nou mediul politic
  • Libertatea: Marcel Sârbu: “Mă amenința că se sinucide dacă îi dau papucii”
  • Click!: Stelistul Gabi Matei, luat cu cătușe să nu se sinucidă

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu