Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Autostrada A3, bătaia de joc a regilor asfaltului

 

presa de azi 23 aprilieAdevărul deschide ediţia de astăzi cu un articol despre autostrada Bucureşti-Ploieşti care este nefinalizată şi în prezent. “Autostrada A3, bătaia de joc a regilor asfaltului”, titrează Adevărul pe prima pagină.

Publicitate

“Nefinalizată nici până în prezent, autostrada Bucureşti-Ploieşti a fost recepţionată, pentru ca firmele regilor asfaltului să poată primi alte contracte. La 6 august 2012, când a fost semnat procesul-verbal de recepţie, firmele controlate de regii asfaltului Dorinel Umbrărescu, Costel Căşuneanu şi Dan Besciu, care au construit tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti, mai aveau numeroase lucrări, precum restabilirea legăturilor rutiere, lucrări la podusi, construcţii pentru epurarea apelor meteorice etc”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre fostul senator PSD, Cătălin Voicu, care a fost condamnat la 7 ani de închisoare. “Fuge de 7 ani de puşcărie!”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Cătălin Voicu a nimerit la doctor, nu în sala de judecată unde Instanţa a dat verdictul de condamnare. Fostul senator s-a internat la Spitalul de Urgenţă pentru a fi tratat de fisuri anale”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Ce au făcut cei 25 de medici din Parlament pentru sistemul de sănătate
  • ProSport: Lăsata X-ului
  • Gazeta Sporturilor: Steaua stinsă cu petrol
  • Naţional: Patriciu contaminează din nou mediul politic
  • Libertatea: Marcel Sârbu: “Mă ameninţa că se sinucide dacă îi dau papucii”
  • Click!: Stelistul Gabi Matei, luat cu cătuşe să nu se sinucidă

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus