Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Dosar Teo Peter: Cum au scos vinovat stopul

 

presa de azi 15 aprilieZiarul Adevărul are pe prima pagină un articol despre achitarea pușcașului marin care l-a omorât pe Teo Peter, acum opt ani. “Dosar Teo Peter: Cum au scos vinovat stopul”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Pușcașul marin care l-a omorât pe Teo Peter în București, acum opt ani, a fost achitat pentru că, în SUA, avocații au reușit să-i convingă pe jurați că accidentul rutier a fost cauzat în principal de semnalizarea neadecvată a intersecției dintre stada Polonă și Bulevardul Dacia”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei deschide ediția de astăzi cu un articol în care se vorbește despre afacerile soției senatorului Corneliu Dobrițoiu cu statul. “În atenția ANI! Ministrul Dobrițoiu a ascuns contractele soției cu statul”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Dobrițoiu și alți 7 generali de Armată sunt învinuiți la DNA pentru locuințele de serviciu cumpărate ilegal. EVZ a descoperit în noua declarație de interese a senatorului Dobrițoiu afacerile soției sale cu instituțiile statului. Când era ministru nu a completat nimic în declarație”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un interviu cu Victor Atanasie Stănculescu, fostul ministru al Apărării. Acesta “mărturisește că avea legături cu reprezentanți ai serviciilor secrerte occidentale în perioada 1980-1990, pe vremea când conducea Departamentul Înzestrării din MApN”. “Lovitura de stat din decembrie 1989 nu a fost dată pentru Iliescu”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Derby cu fotbal puțin și incidente multe. Cap în cap
  • ProSport: Prea frumos ca să fie adevărat
  • Național: Avertismentul lui Kovesi: Eu vara nu dorm!
  • Click!: Silviu Prigoană: Adriana minte! Le-am dat copiilor 1.000 de euro în fiecare lună

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu