Skip to main content

PRESA DE AZI. Cătălin Voicu, pe prima pagină a ziarelor. Adevărul: Caracatița Voicu, ultimul episod

 

presa de azi 24 aprilieSentința primită de fostul senator Cătălin Voicu este principalul subiect din Adevărul și România liberă. Caracatița Voicu, ultimul episod, titrează ziarul Adevărul pe prima pagină de astăzi. Sentința pronunțată în dosarul Voicu pune capăt uneia dintre cele mai periculoase rețele de manipulat și de viciat actul de justiție, mai arată publicația.

Publicitate

România liberă îi acordă spațiu pe prima pagină tot fostului senator: În penitenciar. Gruparea Voicu, anihilată la vârf. După 23 de ani , rețeaua de influență nășită de generalul lui Iliescu a fost înfundată de de procurori și judecători. 

Evenimentul zilei pune pe prima pagină Arestarea Regelui legumelor zguduie ANAF. Arestarea turcului Sahin Yuksek, liderul unei grupări de afaceriști care a dominat, în ultimii ani, piața de legume și de fructe din România, arată modul incredibil în care este fraudat statul.

Titluri din presa de astăzi: 

  • Libertatea: Pistol l-a țintit pe Cocoș
  • Click!: Cu ea a înlocuit-o iubitul pe Inna!
  • Gazeta Sporturilor: Bombarcament - Irezistibila Bayern a pulberat resemnata Barcelona și e în finala ligii
  • ProSport: Renunță la Steaua pentru nevastă? - Reghecampf are ofertă concretă de la FC Krasnodar și e tentat să o accepte pentru că s-a săturat de războiul pe care frații Becali îl poartă cu soția sa, Anamaria Prodan.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu