Skip to main content

PRESA DE AZI. Cătălin Voicu, pe prima pagină a ziarelor. Adevărul: Caracatiţa Voicu, ultimul episod

 

presa de azi 24 aprilieSentinţa primită de fostul senator Cătălin Voicu este principalul subiect din Adevărul şi România liberă. Caracatiţa Voicu, ultimul episod, titrează ziarul Adevărul pe prima pagină de astăzi. Sentinţa pronunţată în dosarul Voicu pune capăt uneia dintre cele mai periculoase reţele de manipulat şi de viciat actul de justiţie, mai arată publicaţia.

Publicitate

România liberă îi acordă spaţiu pe prima pagină tot fostului senator: În penitenciar. Gruparea Voicu, anihilată la vârf. După 23 de ani , reţeaua de influenţă năşită de generalul lui Iliescu a fost înfundată de de procurori şi judecători. 

Evenimentul zilei pune pe prima pagină Arestarea Regelui legumelor zguduie ANAF. Arestarea turcului Sahin Yuksek, liderul unei grupări de afacerişti care a dominat, în ultimii ani, piaţa de legume şi de fructe din România, arată modul incredibil în care este fraudat statul.

Titluri din presa de astăzi: 

  • Libertatea: Pistol l-a ţintit pe Cocoş
  • Click!: Cu ea a înlocuit-o iubitul pe Inna!
  • Gazeta Sporturilor: Bombarcament - Irezistibila Bayern a pulberat resemnata Barcelona şi e în finala ligii
  • ProSport: Renunţă la Steaua pentru nevastă? - Reghecampf are ofertă concretă de la FC Krasnodar şi e tentat să o accepte pentru că s-a săturat de războiul pe care fraţii Becali îl poartă cu soţia sa, Anamaria Prodan.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus