Skip to main content

PRESA DE AZI. Criza din justiție ține prima pagină a ziarelor. Ziarele de sport sunt cu handbalul

 

Capturaţi ecranul complet 04.04.2013 154737.bmp
România liberă face o radiografie a scandalului din justiție. Consecințele politice ale scandalului din justiție, titrează publicația care face o analiză asupra efectului nominalizărilor făcute de Victor Ponta la șefia Parchetului General și a DNA.

Publicitate

Adevărul încearcă să descopere „Misterele alianței Vociulescu - Morar”, după cum titrează publicația pe prima pagină de astăzi.

Evenimentul zilei se concentrează, pe prima pagină, tot pe criza din justiție: „Victor Ponta NU a dansat cum i-a cântat ponta”.

Primele pagini din presa de sport de astăzi nu sunt ale fotbalului ci ale handbalului. Pitagora legitimat la Oltchim, titrează Gazeta Sporturilor, care precizează că la simularea pentru examenul de evaluare națională de matematică elevii de clasa a VIII-a din Vâlcea au găsit probleme în care apăreau situații de handbal.

Pro Sport rămâne tot în zona matematicii și face o comparație între banii pe care i-ar putea primi Oltchimul dacă ar câștiga Liga Campioni.lor la handbal și cam cât ia Severinul pentru că a promovat în Liga I. Rezultatul: 850.000 de euro în ambele cazuri. Prima din Liga Campionilor la Handbal, cât ultima din Liga lui Mitică: Oltchim ia cât Severin!, titrează ProSport pe prima pagină.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Național: Magistratele penale, căutate și-n gaură de șarpe
  • Libertatea: Sex oral între „noua casnică” de la MasterChef și Drăghia
  • Click!: Bittman și-a făcut implant de păr în secret?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu