Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Cine sunt doctorii care iau bani de la firmele de medicamente

 

presa de azi 19 aprilieEvenimentul ziilei are pe prima pagină un articol despre medicii care încasează bani de la companiile farmaceutice. “Cine sunt doctorii care iau bani de la firmele de medicamente”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei.

Publicitate

“Zeci de medici celebri sunt daţi de gol de propriile declaraţii de avere că încasează bani de la companiile farmaceutice. Doctorii le văd însă ca pe investiţii în educaţie, şi nu ca pe obligaţii. Medicii care au fcut prescrieri fără acoperire s-au aflat, în ultimele luni, în centrul unor scandaluri care s-au lăsat cu percheziţii şi arestări”, scrie EVZ.

Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre diplomatul Mircea Maliţa, primul român membru al Clublului de la Roma. “Românul care i-a sfidat pe ruşi în 1963”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Diplomatul Mircea Maliţa, primul român membru al Clublului de la Roma, i-a cunoscut pe Margaret Thatcher, Reagan, Bush, Bush Sr., Gorbaciov, Nelson Rockefeller şi Hruşciov. Maliţa descrie momentul 1963, când România, reprezentată de el, a creat senzaţie la ONU, votând împotriva intereselor URSS, ceea ce a însemnat o premieră pentru ţările socialiste”, scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un articol în care face comparaţie între parlamentarul avocat britanic şi cel român. “Diferenţa uriaşă dintre parlamentarul-avocat britanic şi cel român”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

“Intenţia parlamentarilor-avocaţi din România de a schimba legea astfel încât să poată pleda în procese contra statului nu este unicat în Europa, unde există ţări care interzic, dar şi state care permit acest lucru”, scrie RL pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Craiova Maxima, dărâmată de “prafuri”?
  • ProSport: Eu sunt Maxim
  • Click!: Bianca Brad vrea să-şi viziteze iubitul la puşcărie în America
  • Libertatea: Mihai Albu: “Iulia, te rog, întoarce-te la mine”

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus