Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Cine sunt doctorii care iau bani de la firmele de medicamente

 

presa de azi 19 aprilieEvenimentul ziilei are pe prima pagină un articol despre medicii care încasează bani de la companiile farmaceutice. “Cine sunt doctorii care iau bani de la firmele de medicamente”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei.

Publicitate

“Zeci de medici celebri sunt dați de gol de propriile declarații de avere că încasează bani de la companiile farmaceutice. Doctorii le văd însă ca pe investiții în educație, și nu ca pe obligații. Medicii care au fcut prescrieri fără acoperire s-au aflat, în ultimele luni, în centrul unor scandaluri care s-au lăsat cu percheziții și arestări”, scrie EVZ.

Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre diplomatul Mircea Malița, primul român membru al Clublului de la Roma. “Românul care i-a sfidat pe ruși în 1963”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Diplomatul Mircea Malița, primul român membru al Clublului de la Roma, i-a cunoscut pe Margaret Thatcher, Reagan, Bush, Bush Sr., Gorbaciov, Nelson Rockefeller și Hrușciov. Malița descrie momentul 1963, când România, reprezentată de el, a creat senzație la ONU, votând împotriva intereselor URSS, ceea ce a însemnat o premieră pentru țările socialiste”, scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un articol în care face comparație între parlamentarul avocat britanic și cel român. “Diferența uriașă dintre parlamentarul-avocat britanic și cel român”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

“Intenția parlamentarilor-avocați din România de a schimba legea astfel încât să poată pleda în procese contra statului nu este unicat în Europa, unde există țări care interzic, dar și state care permit acest lucru”, scrie RL pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Craiova Maxima, dărâmată de “prafuri”?
  • ProSport: Eu sunt Maxim
  • Click!: Bianca Brad vrea să-și viziteze iubitul la pușcărie în America
  • Libertatea: Mihai Albu: “Iulia, te rog, întoarce-te la mine”

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu