Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Traian Băsescu: “Niciun corupt nu poate dormi liniștit”

 

presa de azi 30 aprilieEvenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un interviu cu președintele Traian Băsescu, care “dă asigurări că plecarea lui Daniel Morar din fruntea DNA nu va slăbi lupta anti-corupție”. În interviu acesta mai vorbește despre cele “Șapte Priorități Naționale”.

Publicitate

În opinia sa acestea sunt: “Consolidarea independenței Justiției, Dezvoltarea durabilă a țării și crearea de locuri de muncă. Accelerarea proceselor de integrare în UE. Atingerea obiectivelor Agendei 2020 a UE (privind Educația, Cercetarea, reducerea poluării etc.), dobândirea independenței energetice a țării, Agricultura, Turismul. “Traian Băsescu: “Niciun corupt nu poate dormi liniștit”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Ziarul Adevărul are pe prima pagină un articol despre Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, care mai are de recuperat de la firma Spedition UBM, patronată de Dorinel Umbrărescu. “Regele asfaltului, furt la drumul mare”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Compania de Autostrăzi a dat în judecată firma Spedition UMB, care-i aparțin lui Dorinel Umbrărescu, pentru recuperarea unui prejudiciu în urma derulării unui contract”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un articol despre adopții. “Drumul la negru al copilului către familia adoptivă”, titrează România liberă pe prima pagină. “Numărul copiilor eligibili pentru a fi adoptați nu depășește 1.000, iar perioada medie de așteptare pentru o familiei este de un an și patru luni, potrivit autorităților”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: CFR îl vrea pe Boloni pentru titlu!
  • Gazeta Sporturilor: Dinamo renaște în curtea școlii
  • Național: Patriciu suspectat că a finanțat organizațiile care i-au antrenat pe teroriștii de la Boston
  • Libertatea: Andreea Marin, mai sezy ca niciodată 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu