Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Traian Băsescu: “Niciun corupt nu poate dormi liniştit”

 

presa de azi 30 aprilieEvenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu cu preşedintele Traian Băsescu, care “dă asigurări că plecarea lui Daniel Morar din fruntea DNA nu va slăbi lupta anti-corupţie”. În interviu acesta mai vorbeşte despre cele “Şapte Priorităţi Naţionale”.

Publicitate

În opinia sa acestea sunt: “Consolidarea independenţei Justiţiei, Dezvoltarea durabilă a ţării şi crearea de locuri de muncă. Accelerarea proceselor de integrare în UE. Atingerea obiectivelor Agendei 2020 a UE (privind Educaţia, Cercetarea, reducerea poluării etc.), dobândirea independenţei energetice a ţării, Agricultura, Turismul. “Traian Băsescu: “Niciun corupt nu poate dormi liniştit”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Ziarul Adevărul are pe prima pagină un articol despre Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, care mai are de recuperat de la firma Spedition UBM, patronată de Dorinel Umbrărescu. “Regele asfaltului, furt la drumul mare”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Compania de Autostrăzi a dat în judecată firma Spedition UMB, care-i aparţin lui Dorinel Umbrărescu, pentru recuperarea unui prejudiciu în urma derulării unui contract”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă are pe prima pagină un articol despre adopţii. “Drumul la negru al copilului către familia adoptivă”, titrează România liberă pe prima pagină. “Numărul copiilor eligibili pentru a fi adoptaţi nu depăşeşte 1.000, iar perioada medie de aşteptare pentru o familiei este de un an şi patru luni, potrivit autorităţilor”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: CFR îl vrea pe Boloni pentru titlu!
  • Gazeta Sporturilor: Dinamo renaşte în curtea şcolii
  • Naţional: Patriciu suspectat că a finanţat organizaţiile care i-au antrenat pe teroriştii de la Boston
  • Libertatea: Andreea Marin, mai sezy ca niciodată 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexx Alexx
    Bine punctat, Radule!
  • Radu100% Radu100%
    Pai daca Basescu spune ca niciun corupt nu poate dormi linistit asta inseamna ca el chiar are insomnii.

Trimite un comentariu

sus