Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP după eșecul Oltchim: Am jucat ca niciodată, am pierdut ca-ntotdeauna!

 

captura gazeta
Cele două publicații de sport au scris pe prima pagină despre meciul pierdut de Oltchim Râmnicu Vâlcea cu Gyor, din semifinala Ligii Campionilor.

Publicitate

Am jucat ca niciodată, am pierdut ca-ntotdeauna, titrează Gazeta Sporturilor pe prima pagină de astăzi, cu precizarea: „Am mai folosit titlul, dar el se cere din nou, ca un blestem ireversibil al sportului românesc, care nu reușește să concretizeze momentele magice, așa cum a fost excelenta partidă reușită de Oltchim și risipită la final, în ultimele zeci de secunde”.

ProSport scrie de asemenea despre stilul „românesc” de a rata. Nooooltchim, titrează publicația pe prima pagină. „Cădere incredibilă pentru campiona din Vâlcea care a ratat românește calificarea în finală în ultimele trei minute ale returului din Ungaria”.

Weekend Adevărul publică un articol despre Stăpânii câinilor fără stăpân. Blestemul maidanezilor care bântuie România de sute de ani este, de fapt, o problemă de mentalitate a locuitorilor. 

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • România liberă: Ce planuri au viitorii șefi de Parchete
  • Evenimentul zilei: Dobrițoiu și alți 7 generali, achetați de DNA
  • Click!: Iubitul a bușit mașina lui Zăvo când a scos-o din spital.
  • Național: Escrocherie imobiliară parafată de judecătorul Petre Similean
  • Libertatea - Sora lui Sergiu Nicolaescu: „Sunt distrusă, nu mai pot de dorul lui!”

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am gasit prima data titlul asta in GSP in 2006, dupa meciul Real Madrid-Steaua 1-0, cand si-a dat Banel autogol, daca mai tineti minte. Ce daca l-au mai folosit o data, acum chiar se potriveste la fix dupa cea mai dureroasa victorie a unei echipe romanesti.
  • Românul s-a născut plagiator. Sper să vină aia din Columbia şi să ceară drepturi de autor pentru titlul din gazetă.
  • noroc cu giovani becali ca a adus aceasta fraza in sportul romanesc (am jucat ca niciodata...) presa din romania nici macar atat nu a putut sa inventeze. in afara de "du-de, dica", nu poate crea nimeni nimic. si se mai intreaba de ce ajung in faliment.

Trimite un comentariu