Skip to main content

PRESA DE AZI. Planul de restructurare a CFR pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 17 aprilieZiarele Adevărul şi România liberă au pe prima pagină articole despre planul de restructurare a CFR SA, care a fost blocat de Relu Fenechiu. “CFRelu Fenechiu”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. România liberă titrează pe prima pagină: “Ce se ascunde în spatele eşecului managementului privat de la CFR”.

Publicitate

“Ministrul Transporturilor ucide din faşă o idee bună: managerii privaţi la companiile de stat. Demisia în bloc a echipei manageriale private de la CFR SA s-a datorat faptului că reprezentanţii Ministerului Transporturilor au respins planul de restructurare a companiei”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

“Semnal prost. Administrarea corportatistă a companiilor de stat a fost o condiţie-cheie de pe agenda acordului cu FMI. Consiliul de Adminiostraţie al CFR SA a fost destituit la doar două zile după ce a îndrăznit să comenteze o acţiune de control dispusă de ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la compania de stat”, scrie România liberă pe prima pagină.

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre facturile umflate la lumină. “Guvernul recunoaşte că plătim facturi umflate la lumină”, titează EVZ pe prima pagină.

“Premierul vrea să elimine contribuţia prin care românii susţin coloşii energetici de stat, dar şeful ANRE spune că acest lucru nu e posibil”, mai scrie Evenimentul zilei.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Ce a fost şi ce a ajuns Steaua. De la Piţi V, la Piţi Talent
  • ProSport: Rapid fără fani, Steaua fără manager!
  • Naţional: Sorin Blejnar, trimis în pelerinaj la Zidul Plângerii!
  • Libertatea: Ia 5.000 de euro “să se culce” cu Mihai Albu. Roxana Ionescu va debuta într-un serial în care îl are ca partener pe celebrul designer de încălţăminte.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus