Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Alianța Băsescu-Ponta pentru numirea șefilor de Parchete

 

Presa de azi 5 aprilieRomânia liberă are pe prima pagină un articol despre alianța dintre Traian Băsescu și Victor Ponta care are drept scop numirea șefilor de Parchete. “România liberă: Alianța Băsescu-Ponta pentru numirea șefilor de Parchete”, este titlul de pe prima pagină din RL.

Publicitate

“Președintele Traian Băsescu a declarat aseară că propunerile pe care le-a făcut premierul pentru posturile din justiție nu-i dau nici un motiv să creadă că vor fi sincope în trendul crescător de rezolvare a problemelor care țin de justiție”, mai scrie România liberă pe prima pagină.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre atacurile realizatorilor Antena3 asupra premierului Victor Ponta. “Victor Ponta a fost executat de oamenii lui Voiculescu”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Realizatorii Antenei3 au tăbărât, miercuri seară, asupra premierului, acuzându-l că le-a trădat așteptările. Mircea Badea a devenit tot mai agresiv, folosește un limbaj de o violență extremă și și-a pierdut orice urmă de autocenzură, jignind și amenințând politicieni și jurnaliști”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Adevărul de Weekend pune pe prima pagină un interviu cu Luminița Gheorghiu, actrița din Poziția copilului, filmul premiat cu Ursul de Aur la Berlin. “Luminiția Gheorghiu, despre cineaștii cu care a lucrat: Am fost îndrăgostită de toți regizorii”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul de Weekend.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor:Gazeta mizează pe cheia către finală: Portărița Oltchimului. Paula, Doamna Intuiție
  • ProSport: Conflict de interese la Rapid-Steaua!
  • Național: Corlățean zboară 20 de ambasadori!
  • Libertatea: Mama Zina, măcinată de Alzheimer?
  • Click!: Mutu s-a dat la Vica lui Pițurcă!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu