Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Cum să scapi de plata amenzii pentru lipsa rovinetei

 

presa de azi 1 aprilieZiarul România liberă pune pe prima pagină un articol în care ne învaţă cum să scăpăm de plata amenzii pentru lipsa rovinetei.

Publicitate

“Mai mult de jumătate din deciziile luate de instanţele din România în 2012 în cazul contestaţiilor depuse împotriva unor amenzi pentru neplata rovinetei au fost favorabile şoferilor. (...) RL arată care sunt cele două mari erori pe care le face Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi, identificate de o instanţă de judecată. Prima este lipsa semnăturii olografe a agentului constatator de pe procesul verbal de contravenţie (...) Cea de-a doua eroare este aceea că sistemul de verificare a rovinetei nu este omologat, în conformitate cu legislaţia românească”, scrie România liberă pe prima pagină.

Ziarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “numirea procurorilor şefi”. Titlul de pe prima pagină este “Ponta, între UE şi Voiculescu”.

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “Victor Ponta a decis că marile ţinte ale ROmâniei sunt independenţa Justiţiei şi lupta anticorupţie, în acord cu UE. Ultimele mutări ale premierului - eliberarea Monei Pivnikceru din funcţie şi asumarea rolului de ministru interimar la Justiţie - indică faptul că Ponta se pregăteşte să rezolve problema delicată a numirii procurorului general al României şi a şefului de la DNA”.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol în care “prezintă legătura dintre Eugen Nicolaescu şi comerţul cu arme al lui Ceauşescu”. Titlul de pe prima pagină este: “Comerţul cu arme, un alt mister din viaţa ministului Sănătăţii”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: Dinamo de Europa
  • Gazeta Sporturilor: ALEXE pentru Europa
  • Naţional: Robert Negoiţă e tare la vrăjeală
  • Libertatea: Tăriceanu se însoară a cincea oară
  • Click!: Prigoană şi-a prezentat copiilor noua iubită!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus