Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Cum să scapi de plata amenzii pentru lipsa rovinetei

 

presa de azi 1 aprilieZiarul România liberă pune pe prima pagină un articol în care ne învață cum să scăpăm de plata amenzii pentru lipsa rovinetei.

Publicitate

“Mai mult de jumătate din deciziile luate de instanțele din România în 2012 în cazul contestațiilor depuse împotriva unor amenzi pentru neplata rovinetei au fost favorabile șoferilor. (...) RL arată care sunt cele două mari erori pe care le face Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi, identificate de o instanță de judecată. Prima este lipsa semnăturii olografe a agentului constatator de pe procesul verbal de contravenție (...) Cea de-a doua eroare este aceea că sistemul de verificare a rovinetei nu este omologat, în conformitate cu legislația românească”, scrie România liberă pe prima pagină.

Ziarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre “numirea procurorilor șefi”. Titlul de pe prima pagină este “Ponta, între UE și Voiculescu”.

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “Victor Ponta a decis că marile ținte ale ROmâniei sunt independența Justiției și lupta anticorupție, în acord cu UE. Ultimele mutări ale premierului - eliberarea Monei Pivnikceru din funcție și asumarea rolului de ministru interimar la Justiție - indică faptul că Ponta se pregătește să rezolve problema delicată a numirii procurorului general al României și a șefului de la DNA”.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol în care “prezintă legătura dintre Eugen Nicolaescu și comerțul cu arme al lui Ceaușescu”. Titlul de pe prima pagină este: “Comerțul cu arme, un alt mister din viața ministului Sănătății”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: Dinamo de Europa
  • Gazeta Sporturilor: ALEXE pentru Europa
  • Național: Robert Negoiță e tare la vrăjeală
  • Libertatea: Tăriceanu se însoară a cincea oară
  • Click!: Prigoană și-a prezentat copiilor noua iubită!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu