Skip to main content

PRESA DE AZI. Un amendament pentru modificarea Legii siguranței naționale, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 9 aprilieZiarele Adevărul și România liberă au pe prima pagină articole despre un amendament al deputatului PSD Florin Iordache pentru modificarea Legii siguranței naționale care nu ar mai permite serviciilor secrete să trimită probe care le pot foloosi pentru anchetarea unor infracțiuni de drept comun, corupție sau criminalitate organizată. “Protectorul infractorilor”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. România liberă titrează pe prima pagină: “Lovitura grea pe care o poate primi lupta anticorupție”.

Publicitate

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “Deputatul Florin Iordache vrea să impună prin lege ca SRI să tăinuiască toate faptele penale de care află din interceptări, dacă acestea nu vizează siguranța națională”.

Evenimentul zilei deschide ediția de astăzi cu un articol despre “scandalul licențelor” din Ministerul Sănătății. “Ministrul Sănătății dă vina pe sublaterni în scandalul licențelor”, titrează EVZ.

“În afacerea contractelor cu dedicație, ministrul Sănătății, Eugen Nicolaescu, dă vina pe directoarea Georgeta Bumbac, care ar fi acționat din proprie inițiativă, dând circulara cu privire la softurile de contabilitate de la firma ADI-COM SOFT SRL. Directorul general al firmei, Ioan Prund, îl contrazice pe ministrul Nicolaescu. Prund divulgă că a vândut licențele pe timpul ministrului Cepoi, cu 15.000 de euro, dar nu le-a folosit nicio unitate subordonată MS. Acum le-a oferit gratuit ministrului nicolaescu, pentru a putea încheia apoi contracte de mentenanță pe bani”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Național: Companiile gigant care au pompat miliarde de euro în Cipru
  • ProSport: Papid de căruță
  • Gazeta Sporturilor: Ghencea, în criza bărbatului de 40 de ani
  • CLick!: Uite-l pe Prigoană cum își răsfață copiii!
  • Libertatea: Marcel Toader: Nu mai există cale de împăare între mine și Gabriela

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu