Skip to main content

România dansează, la distanță pe primul loc în audiențe. Cea mai bună ediție de până acum

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENȚE. Emisiunea România dansează a pus Antena 1 pe primul loc în intervalul de difuzare al emisiunii. Concursul de dans a fost pe prima poziție pe toate targeturile: național, urban și comercial.

Dacă săptămâna trecută programul de dans era pe locul doi pe intersecția cu filmul de pe Pro TV, emisiunea de aseară a fost lider pe toată durata de difuzare, inclusiv pe intervalul de bătaie cu filmul de pe Pro TV Misiune pe MS One.

A treia ediție a emisiunii a adus, pentru Antena 1, cele mai bune audiențe de la lansarea programului.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiențele România dansează.

LA NIVEL NAȚIONAL. Peste 2,2 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea jurizată de CRBL, Monica Petrică și Mihai Bendeac. La nivel național, pe locul doi în clasament (la peste 600.000 de persoane în urmă) a fost Kanal D, care difuza Ochii din umbră, cu Ernest. Pro TV a fost pe locul trei pe întreaga țară.

LA NIVEL URBAN. În orașe, peste 1,3 milioane de telespectatori se uitau, în fiecare minut, la România dansează. Locul doi pe interval, Pro TV, avea aproximativ jumătate din audiența Antena 1 pe intervalul show-ului.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează s-a impus și pe targetul comercial: 755.000 de telespectatori pe minut erau din segmentul 18-49 de ani (13,7 rating). Pe intervalul concursului de dans, Pro TV avea 506.000 persoane din acest segment (9,2 rating pe commercial).

Audiențele posturilor TV duminică, 31 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

  NATIONAL     URBAN  
Antena 1 2.244.000 telespectatori pe minut (11,8 rtg) Antena 1 1.316.000 (12,6)
Kanal D 1.599.000 (8,4) Pro TV 734.000 (7)
Pro TV 1.479.000 (7,8) Kanal D 645.000 (6,2)
Prima TV 809.000 (4,3) Antena 3 353.000 (3,4)
Acasa TV 788.000 (4,2) Prima TV 324.000 (3)

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • o emisiune care nu merita sa-i acorzi timpul de vizionare si cel mai rau ca e difuzata la sfarsit de saptamana la o ora de maxima audienta,ma asteptam fiind bendeag in juriu sa fie o emisiune antrenanta si nu plicticoasa si prea regizata cu filmari ale concurentilor cu luni in urma si prezentat ca si cum ar fi live.parerea mea ca nu am unde sa ma uit la tv sambata si duminica
 • Romania Danseaza un show de nota 10. profesionalismul si a spus cuvantul. am vazut o editie cu toate ingredientele si cel mai important o editie naturala.
  nu ca regiile de doi lei de la Romanii au talent.
 • foarte frumoasa emisiunea; foarte bine montata; mi-au placut mult concurentii; momentele sunt bine alese; Bendeac e un histrionic simpatic, amuzant, iar doamna balentului romanesc da prestanta show-ului. au facut treaba buna!
 • Macar Bartos si Smiley au oaresce umor. Intrati putin pe pagina de facebook a lui CRBL si cea de la Romania Danseaza ca sa vedeti cum sunt percepute incercarile lor de a fi amuzanti si ce mojicii se trantesc la adresa celor care contesta competenta juriului si ii critica prestatia. Emisiunea are audienta deocamdata pentru ca fenomenul acesta oarecum subteran al dansului (mai ales cel practicat de adulti, nu de copii la diverse palate) a fost scos pentru prima data la lumina, si toti iubitorii se bucura. Dar cu prestatii ale juriului cum au fost cele din primele 3 editii, ratingul va cadea dramatic. Mai ales ca de vorbit vorbesc cei doi nespecialisti, iar adevarata experta tace cam mult.
 • @Sorin, ai dreptate, bendeac nu poate iesi din rolul fernando de la caransebes. cat de jalnici sunt antenistii! sa comentezi favorabil antenei1 cu identitatea altei persoane.
 • Vaaaaai, dar ce-avem noi aicea? Doar niste postaci protevisti care se oftica... Acuza RD ca dau umplutura si parerile rudelor concurentilor??? Interesant, dar nu sufla o vorba despre tonele de umplutura de la Romanii au (cica) talent, unde sunt aratati mai mult Smiley si Bartos decat concurentii, sau de megaumpluturile de la Dansez pt. tine, unde trece cam un sfert de ora intre doua dansuri, intre timp prezentand toate neamurile concurentilor, plangand in batistute...
 • nu stiu cum se face,dar de fiecare data cand vreau sa ma uit,ii vad fata lui Bendeac si ma razgandesc imediat!
  Nu am nimic cu,concurentii,sunt sigurca stiu dansa,dar juriul este intr-un picior!

Trimite un comentariu