Skip to main content

Rupert Murdoch redenumește News Corp entertainment în 21st Century Fox

 

Sursa foto: icmedianet.org
Sursa foto: icmedianet.org

Publicitate

Rupert Murdoch a decis ca atunci când va împărți News Corporation în două companii separate, la jumătatea acestui an, divizia de divertisment se va numi 21st Century Fox, scrie The Guardian.

Divizia care editează toate ziarele companiei va păstra numele de News Corp când va avea loc împărțirea companiei, în luna iulie.

"21st Century Fox este un nume care are la bază bogata moștenire creatoare a Twentieth Century Fox, dar în același timp vorbește de inovare și dinamism, care trebuie să definească fiecare din afacerile noastre în secolul 21. Noul nume nostru este inspirat de prima companie pe care am achiziționat-o în urmă cu aproape 30 de ani", a explicat Murdoch într-un e-mail trimis către angajați.

Divizia de divertisment 21st Century Fox va cuprinde cele 39% din acțiunile BSkyB, studiourile de film și televiziune Fox, Fox Broadcasting network, Fox News Channel, FX, Fox Sports și canalele National Geographic.

Murdoch va fi președinte al ambelor companii și director executiv al 21st Century Fox. Iar Chase Carey va deveni presedinte al 21st Century Fox.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu