Skip to main content

Schimbări la B1: Sabin Orcan are emisiune, Nelu Barbu trece dimineaţa, Cristoiu la Bădin

 

Cristoiu-8
Ion Cristoiu va fi invitat permanent la emisiunea Aktualitatea de duminică, cu Andrei Bădin

Publicitate

Schimbări din această săptămână la postul B1 TV. Sabin Orcan, fost prim redactor-şef adjunct la Adevărul, va avea o emisiune. Ion Cristoiu va fi invitat permanent la Andrei Bădin. Nelu Barbu va fi gazda ştirilor de dimineaţă.

Câteva detalii, în continuare:

  • Sabin Orcan va avea emisiune sâmbăta, de la ora 21.00. Talk-show-ul prezentat de fostul prim redactor-şef adjunct de la Adevărul se va numi X-pres.
  • Duminică seara, Ion Cristoiu va fi invitatul permanent în emisiunea Aktualitatea de duminică, moderată de Andrei Bădin. Programul se difuzează între orele 21.00 şi 23.00. Andrei Bădin va modera, în continuare, şi emisiunea Aktualitatea B1, de luni până vineri, între orele 18.30 şi 20.00.
  • Nelu Barbu, fosta gazdă a lui Ion Cristoiu, trece pe tronsonul de dimineaţă. Împreună cu Genţiana Coman, Nelu Barbu va prezenta programul informativ Ştirile dimineţii, în intervalul orar 7.00-11.00

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micsunel micsunel
    va rog mult,avertizati in special pe femeile prezentatoare,sa renunte la jenantele" aaaaaaa-uri "puse dupa fiecare cuvant terminat in consoana sau la cel mai neplacutul "mnaaaaa...."lungit la nesfarsit.aproape toate prezentatoarele il folosesc,mai ales in transmisii directe cand nu exista prompter si trebuie sa improvizeze. urmariti o singura data asta si o sa va convingeti cat poate fi de penibil si neplacut. in rest numai de bine.
  • dan dan
    nelu barbu era un tip informat, echilibrat (emotional vorbind-adica fara istericalele lui turcescu) si se vedea ca emisiunile lui erau pregatite. mare pacat.
  • florina florina
    ...chiar si maestrul Cristoiu parea mai putin peltic, mai usor de urmarit, cand era Nelu Barbu...om vedea acum, cand l-om avea si pe Badin graseind...foarte bun si Badin de altfel, dar nu se poate compara cu Nelu Barbu
  • florina florina
    il ador pe nelu barbu...e cel mai tare moderator...il vreau inapoi ...era singurut motiv pentru care ma uitam seara de seara la ''ultimul cuvant''...e prea destept pentru voi
  • Horea Horea
    @ 1q

    "...a fost retrogradat pt ca o avea mica…audienta... "

    Nu, a fost retrogradat pentru ca avea prea mult BUN SIMT (si acestia nu prea au cautare pe la televiziunile de partid)!
  • Horea Horea
    Costele, vorbesti prostii!
  • tutu tutu
    Incet,incet,schimbarile apar conform noilor realitati politice-de putere-,mai ales in situatia financiara precara ,incerta in perspectiva,a patronatului...Acesta este necazul mediei viedeo,fara sponsori nu ai liniste si intri in democratosie.
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Decât să fii cunoscut ca Cristoiu (cacofonie potrivită pentru el), mai bine să rămâi neştiut. Cristoiu este model de lingău al oricui îi foloseşte lui. I-a pierit total şi bruma de înclinaţie jurnalistică: "Deci, încă o dată... e greu să nu-l iei pe Cristoiu peste picior. Până şi Nălu a putut...
  • Sergiu Sergiu
    Lui Nelutu i se cam urcase la cap fumurile. Foarte important era la pupitru si de multe ori il lua peste picior si pe Cristoiu. Oricum, datorita lui Ion Cristoiu este cunoscut de catre public. Cred ca la stiri ii este locul, sau la vreo emisiune de monden, barfe si susanale.
  • didi didi
    e o greseala, pe om il cheama Borcan in buletin...
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Cum ce a făcut Sabin Orcan?! A falimentat ziarul „Adevărul" şi a venit aici, pentru că nici B1 nu se simte prea bine şi trebuie să-l împingă uşor pe tobogan, adică să dea o mână de ajutor!
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Corect!!!!
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Nu este adevărat!! L-au tot promovat: de la METEO, „Nălu", nu Neli, a fost pus să facă o emisiune nevăzută decăt de tine, Sando-Ruxandro! Acum l-a degrevat de concurenţă şi poate îl vede şi pe el şi altcineva în afară de tine!
  • MirceA MirceA
    Sa-mi spuna si mie cineva, cine e Sabin Orcan ???
    Aud de el in ultimele saptamani peste tot dar nu stiu de ce si cine e. Ce a facut omul asta de e brusc o asa mare vedeta ?!
  • magotu enigmatic magotu enigmatic
    Nelu Barbu n-are nici o treaba cu tv nu stiu cum a ajuns sa faca tv. Meteo e maxim cat poa' sa duca.

Trimite un comentariu

sus