Skip to main content

Show-ul România dansează, sub Jocurile foamei. O floare și doi grădinari, locul patru

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

După săptămâni bune în care show-ul România Dansează a condus în audiențe în serile de duminică, aseară Pro TV a detronat emisiunea de pe Antena 1 cu un blockbuster.

La nivel național, urban și comercial Jocurile foamei, producția difuzată aseară de Pro TV, a fost peste România dansează.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele posturilor de televiziune pe intervalul România dansează:

LA NIVEL NAȚIONAL. Jocurile foamei a fost urmărit, la nivel național, de 1,2 milioane de telespectatori din toată țara. România dansează a fost la mică distanță, cu o medie de 1,1 milioane de telespectatori în fiecare minut. Show-ul de dans al Antenei 1 a pierdut față de săptămâna trecută aproape 430.000 de telespectatori (Detalii AICI). 

Locul patru a fost al postului Național TV care a difuzat filmul indian O floare și doi grădinari.

LA NIVEL URBAN. Pro TV a înregistrat 688.000 de telespectatori, la nivel urban. România dansează a ținut aproape, având o medie de 658.000 de privitori, în fiecare minut. Show-ul de dans a scăzut față de săptămâna trecută, când a fost urmărit de 966.000 de persoane. 

Pe publicul comercial, Pro TV a avut 450.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1 a fost urmărită de 318.000 de persoane.

Audiența posturilor TV duminică, 28 aprilie, pe intervalul România dansează

Post TV   NATIONAL   Post TV   URBAN  
Pro TV 1.209.000 de telespectatori (6,4 rating) Pro TV 688.000 (6,6)
Antena 1 1.160.000 (6,1) Antena 1 658.000 (6,3)
Kanal D 1.123.000 (5,9) Kanal D 449.000 (4,3)
National TV 779.000 (4,1) National TV 326.000 (3,1)
Prima TV 581.000 (3,1) Antena 3 312.000 (3)

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ tomdegetelul , eu ma refer la faptul ca finalistii alesi de juriu & public sunt penibili . Stiu ca n-a fost finala in seara aceea , alegerile pentru finalisti , mi s-au parut hilare !? Intelegi ce am vrut sa spun ?
  • consumul de tv scade cand vine caldura. e un lucru natural. specialistul lui peste. tu seara , cand e inca lumina afara, te pui la tv sau vrei sa iesi in oras?
  • @Radu100%, la cat de des esti pe www.paginademedia.ro, este greu de crezut ca iti permiti sa platesti in fiecare weekend un bilet la la film pe la nu stiu ce mall in defavoarea postului antana1?! asa ca, pari destul de batut in cap cand postezi inainte de-a gandi. hai, treci pe la casierie! :)))
  • pai ajunge ( eu nu vorbesc ca tine cu marsuri, dar inteleg daca asa se comporta lumea in jurul tau) fiindca tu de fapt niciodata nu ai contra-raspuns criticilor mele, ci doar ai aberat pe langa : ba cu locul de munca, ba cu faptul ca ma injuri. probabil urmeaza sa imi spui ca ma bati sau cine stie ce. nu vreau sa descopar.
  • Principalul competitor al televiziunii acum este vremea de afara, d-aia scade audienta. In ceea ce priveste concurenta celor doua posturi, eu cred ca Romania Danseaza merita mai mult, e un produs bun, complex, bine realizat, care se ridica la niste standarde.. Bravo Antena 1!
  • si eu daca ma bag in seama, tu ce faci? comentarii usor de desfiintat ( mereu printre primele) la mai toate articolele de aici. combate-ma si tu daca esti in stare pe afirmatiile mele, asa cum am facut de n ori cu tine.

Trimite un comentariu