Skip to main content

Superbingo Metropolis se întoarce de Paşti la Antena 1. Cruduţa, în show. Bingo, interzis prin vot de CNA, dar permis de preşedintele forului

 

tociu palade superbingo

Publicitate

SuperBingo Metropolis revine la Antena 1 de duminică, 5 mai, începând cu ora 16.15, anunţă postul de televziune. În rol de gazde vor fi Romică ŢociuCornel Palade, Daniela Crudu si Mihai Mitoşeru. 

Potrivit Antenei 1, cei care şi-au cumpărat cartoane pentru partida din 19 februarie 2012, care nu a mai fost difuzată, le pot schimba cu cartoane noi pentru partida din duminica de Paşti.

Concursul revine pe TV după mai bine de un an de la suspendarea bruscă a difuzării. La momentul respectiv, firma organizatoare a avut probleme cu Ministerul Finanţelor (detalii AICI).

Bingo, la un pas să fie interzis pe TV. Preşedintele Antenelor, în vizită la CNA în ziua votului

Consiliul Naţional al Audiovizualului are în dezbatere publică un amendament referitor la jocurile de noroc, care, dacă ar fi aprobat, ar interzice aceste jocurile de tip bingo în intervalul 6.00 - 23.00.

Amendamentul care interzicea jocurile de tip bingo a fost votat de CNA la sfârşitul lunii martie, ca parte a mai multor modificări făcute în Codul de reglementare a audiovizualului. A fost propus în timpul şedinţei de Narcisa Iorga şi a fost votat în unanimitate.

După publicarea Codului în Monitorul Oficial, s-a constatat  însă că din document lipseşte referirea legată la jocurile de bingo.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, scosese înainte de trimiterea la Monitorul Oficial două dintre amendamente, printre care şi cel referitor la jocurile bingo, motivând prin faptul că nu au fost supuse şi dezbaterii publice.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în ziua în care consiliul a votat amendamentul care interzicea Bingo (amendament scos ulterior de preşedintele CNA), Sorin Alexandrescu, preşedintele Antena Group, a fost la sediul instituţiei care reglementează audiovizualul, înainte de şedinţa publică.

Pe 9 aprilie, trei membri CNA au acuzat-o pe Laura Georgescu că a comis o ilegalitate şi au decis să sesizeze preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, precum şi oficiali ai Comisiei Europene (detalii AICI). Totodată, Valentin Jucan, membru CNA, a înaintat o plângere penală împotriva Laurei Georgescu.

Cum a explicat preşedintele CNA situaţia: 

  • „Au venit din partea a doi membri ai consiliului încă două amendamente care nu fuseseră date în dezbatere publică cum mă obligă procedura legislativă, adică 30 de zile. Ca să poată face o poziţie radiodifuzorii”.
  • ”Ca atare, în lipsa unei recomandări clare, în timpul şedinţei, de a pune aceste două amendamente în dezbatere publică pe site-ul consiliului, a doua zi dimineaţă împreună cu oficiul juridic s-a găsit formula de a pleca decizia cu cele opt articole care împliniseră deja cele 30 de zile de dezbatere publică, iar celelalte două amendamente nou create în şedinţa de joi au intrat în dezatere publică pe site-ul instituţiei. Timp în care radiodifuzorii ne-au făcut deja o poziţie”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ORASANU ORASANU
    SUPER sinteti nr. 1
  • Rosman Rosman
    teleeurobingo nu a pacalit pe nimen,concureza facea protii dupa ce acopiat formatul de la teleeurobingo.
    Si acuma cu super bingo metrópolis, vreau ei se pare ca sant acelas de la teleeurobingo, dar nu ieste asa, au copiat inclusiv au luat comici si pe mitoseru sa pare ca sant acelas de la teleeurobingo show
  • Bingo romania Bingo romania
    Dupa parera mea bingo Romania, este un joc mult mai corect ca super bingo Metropolis de pe Antena 1, poate si prin faptul ca transmit sub egida Media Pro si acestia dealungul timpului nu s-au incurcat cu aranjamente si nici apartenente politice.
  • anonim anonim
    mai bine ramane la ora 16:15
  • Adi Adi
    Buna ziua, nu ati putea muta ora difuzarii emisiunii de la orele 20 ? Suntem mai multe persoane care va roaga frumos sa schimbati ora, stiti cum e, acuma e vara mergem la iarba verde si nu putem fii acasa la ora 16 si 16 minute, deci daca se poate va rugam foarte, foarte frumos, va multumim, bafta multa BINGO.
  • VALERIA MOROȘAN, VALERIA MOROȘAN,
    La Vatra Dornei, ridicarea biletelor s-a făcut la ora 12 în loc de ora 13, cum eram învățați și au rămas bilete neridicate, azi 11 mai 2013. Vă rugăm să ne faceți dreptate și oră fixă pentru ridicarea biletelor.Mulțumim !
  • cobuz nicolaie cobuz nicolaie
    daca tot s-a inceput cu elan "muncitoresc" am si eu cateva intrebari:salariile restante ale celor 5000 de agenti stradali cand vor fi achitate? ei au stat in vant,ploaie, ger ca sa le faca buzunarele mari sefilor de la Bistrita! dar premiile restante celor care au castigat anul trecut cand vor fi platite? sau va fi iarasi o mare cacialma?
  • maria maria
    rusine pt.Antena 1 santeti in cardasie cu excrocii de la bingo si.au batut joc deo tara intreaga ,santeti niste excroci cu totii ,ne furati pe fata ar trebui sa va desfiinteze postul Anrena 1,rusineeeeeeeeeee
  • anonim anonim
    superbingo hotie
  • Dan Munareant Dan Munareant
    E tare emisiunea este hotie cu acte in regula au acordat premii cine? Voi da ati acordat dar cat ati pus deoparte ? asta nu spuneti ce salarii aveti , in primul rand pt cateva ore asta spuneti-ne sa va fie rusine ca pacaliti oameni care spera ca pot castiga desigur veti spune nu le bagam mana in buzunar dar omu sarac ce are de facut care spera ca poate va avea noroc , si voi sunteti hoti cu acte in regula toti din comisie inchid ochi dar nu degeaba e atata coruptie in tara incat strainii vin sa invete la noi cum poti deveni hot cu acte . Asta se cere pe piata , facem un targ care fura primu sa fie tras in teapa sunteti de acord teparilor ??
  • vasile vasile
    fraierii care joaca de unde sa daie atata amar de banii?? vo vraierit si tura trecuta de pe bani vostrii a construit un hotel in bistrita de 5 stele si pe banii cui? pe avostri si cand au aparut plangeri a inchis bingo acuma au mai dat niste spagi iar se apuca iar va da teapa si tot asea daca sunteti prosti si tu Radu teai bucurat de geaba si inca cateva mii teapa teapa asa sunt fraeri daca pun botul la vrajeli
  • ionut ionut
    pam pam
  • radu radu
    gunoaele estea de la super bingo metropolis sunt cei mai mari tapari ma sunat de la super bingo metropolis sa imi aleg un numar de pe panou am ales nr 5 am gastigat suma de 250 000 lei si nici pana azi nu iam vazut sunt niste gunoae ne prostesc sa luam bilete cand sunt de dat premile nu le mai dau
  • anonim2013 anonim2013
    parka intram dp data de 1 la vanzare sau iara ne-ati pus sa ne facem actele de angajare degeaba k si anu trecut in vara kand ati zis iar k deschideti bingo???numa tepe dati....nici akuma nu ne ati banii pt februarie anu trecut........am muncit moca la voi......
  • Monica Monica
    Am auzit ca se cauta vanzatori de tichete. Puteti sa-mi spuneti cum as putea si eu sa ma angajez. Va multumesc mult. Succes!

Trimite un comentariu

sus