Skip to main content

Teatrul lui Bendeac, mutat la 11 noaptea. Antena 1 scoate la atac Eroii de la Termopile. Bendeac la Românii au artiști

 

Publicitate

Ultima piesă de Teatru TV a lui Mihai Bendeac, de miercuri, nu va mai fi difuzată la 20.30, ca primele trei reprezentații. Pe intervalul orar, Antena 1 programează 300 - Eroii de la Termopile. De săptămâna viitoare, Bendeac revine la 20.30, într-un nou proiect: Românii au artiști. Detalii, în continuare.

Antena 1 va difuza miercuri ultima piesă din proiectul de Teatru TV al lui Bendeac: O noapte furtunoasă, de Ion Luca Caragiale, unde va juca în rolul lui Nae Ipingescu. Dacă primele piese din proiect au fost difuzate la 20.30, ultima piesă este în program mai târziu, de la 22.50.

Prin promo-urile de pe post, Antena 1 anunță că blocbusterul 300 - Eroii de la Termopile va fi în program de la 20.30, urmat de teatrul lui Bendeac.

AUDIENȚE. Toate piesele cu Mihai Bendeac au fost pe locul patru în audiențe, la nivel național, fiind depășite de Pro TV (Serviciul Român de Comedie și Pariu cu viața), Kanal D (Roata norocului) și Acasă TV (Inimă de țigan).

La nivel urban, primele două piese au fost pe locul doi, după Pro TV, iar a treia, de săptămâna trecută, a fost pe locul al treilea.

Audiențele celor trei piese din proiectul de Teatru TV a lui Mihai Bendeac:

Piesa de teatru   NATIONAL   URBAN  
Doctor de femei 944.000 de telespectatori (5 rating) 579.000 (5,5)
Pijamale 859.000 (4,5) 512.000 (4,9)
Bani din cer 864.000 (4,5) 487.000 (4,6)

Bendeac, umor ca în anii '70 la Românii au artiști

bendeac - romanii au artisti
Sursa foto: Pagina de Facebook Mihai Bendeac

Mihai Bendeac va reveni săptămâna viitoare de la 20.30, dar cu un alt proiect. Din 10 aprilie, gazda emisiunii Românii au artiști, care pune accentul pe întâlnirile între generații diferite de artiști, scrie TV Mania.

Noua producție este inspirată din lumea anilor '70 și va avea un aer vintage, fiind transmisă în alb-negru. Pentru primele ediții, Mihai Bendeac a pregătit un duet muzical cu Mugur Mihăescu, fostul membru al grupului Vacanța Mare, și o scenetă numită „Un sendviș”, în care joacă alături de Rodica Popescu Bitănescu.

Românii au artiști va fi difuzată de Antena 1 în fiecare miercuri, de la 20.30. Emisiunea va înlocui Teatrul TV, proiect care îi aparține tot lui Mihai Bendeac.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • m-am saturat de oamenii ipocriti.
    vai...nu ne place antena, nu ne place Bendeac, dar cum se face ca stiti toate emisiile? deci va uitati, doar ca sunteti ipocriti.
  • Bendeac este unul dintre cei mai buni actori de comedie din tara abia aștept sa îl revăd la TV cu următorul proiect.
  • BENDEAC estev singura speranta pt. A1,de aceea toate proiectele de tv. se cinuie sa faca audienta,nsa ea scade de la o saptamana la alta.Pana cand o sa il bage pe omul asta,ca ne-am saturat de el fratilor.Faceti ceva original dar cuartisti adevarati nu cu cobai de genul BENDEAC.
  • m-am saturat de Bendeaaaac!!!! m-am saturaaaaat!!! parca e patrunjel - il gasesti in toate felurile de mancare!!!!! oare s-au terminat oamenii talentati din tara asta si a ramas Bendeac sa faca toate proiectele de divertisment?
  • Ionut ,cam asa se întampla si în afara.un exemplu:dc un serial la o televiziune ca abc nu atinge obiectivul este anulat(de la primele episoade).asta este regula:aduce audienta si bani se pastrează,audienta slabă=venituri din publicitate reduse=>se anuleaza.
  • si iaca, inca o data, a1 isi demonstreaza modul josnic de lucru: profita de ce fac altii... Cum naiba din toate titlurile de emisiuni si inspiratie artistica de colcaie in a1 au gasit tocmai o parafrazare a celei mai tari emisiuni de pe piata!? De ce nu: Artistii se cunosc de undeva, sau, Artistii danseaza? :))) Chiar l-am auzit pe Razvan (&Dani) intr-o emisiune zicand ca ei nu copiaza ci ca sunt mai multe formate care, mde, se mai aseamna. Acelasi stil de aburire marca a1: aici nu e vorba de faptul ca iei emisiunea si o copiezi total ci de faptul ca stai tu frumusel, il lasi pe altul sa faca o emisiune, vezi ce audienta scoate si p'orma, daca merge, iei si tu un format asemnator, pen'ca stii ca merge... Singura diferenta e ca a1 nu stie sa il faca sa mearga. Ia de va ganditi din toate proiectele incepute de a1 cate au rupt gura targului? zero barat...
  • Consider ca astia de la Antena sunt varza! Eu ma uit la piesele lui Bendeac, dar nu cred ca in afara se schimba grila asa de la o saptamana la alta...ce o sa mai intelegea telespectatorul? Tot muta o emisiune ca pe un produs pe raft. asa au facut si cu top chef cand nu mai stiam cand se mai difuzeaza desi voiam sa-i urmaresc. Pacat ca se lasa doborati de audientele astea. Nu orice produs media poate fi pe locul 1, oricat de bun ar fi....

Trimite un comentariu