Skip to main content

The Guardian a lansat o platformă pentru conținut generat de utilizatori

 

guardianThe Guardian a lansat o platormă digitală care le permite cititorilor să contribuie la crearea de știri și alt conținut, anunță ziarul în ediția sa electronică. Noua platformă se numește GuardianWitness.

Publicitate

Cititorii vor putea să trimită fotografii, clipuri video și text direct către jurnaliștii publicației The Guardian, prin articolele de pe site sau prin aplicații gratuite pentru telefoane iPhone sau Google Android. GuardianWitness a fost creat în parteneriat cu rețeaua de telefonie mobilă EE.

Joanna Geary, editor la The Guardian, a spus: "La The Guardian avem o lungă istorie în a-i implica pe cititorii noștri în jurnalism. GuardianWitness întărește ideea că acum jurnalismul este o conversație cu două sensuri și această platformă va face ca ziarul să aibă o mai mare deschidere către publicul său".

Tot conținutul trimis de cititori va fi verificat de niște coordonatori ai acestei platforme înainte de a fi publicat. Jurnaliștii de la The Guardian vor putea alege apoi dacă să introducă sau nu noile informații în articolele lor.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu