Skip to main content

The Telegraph a blocat comentariile la articolele cu Margaret Thatcher

 

Telegraph front on Thatcher deathThe Telegraph a blocat posibilitatea de a lăsa comentarii la articolele despre decesul lui Margaret Thatcher din cauza numeroaselor atacuri lansate de cititori la adresa fostului premier, scrie The Guardian.

Tony Gallagher, editor la The Thelegraph, a declarat că și adresa de email a ziarului a fost plină cu abuzuri la adresa lui Margaret Thatcher, motiv pentru care a închis comentariile.

Publicitate

Ziarul, care sprijină în mod tradițional partidul Tory și a fost editat de Bill Deedes timp de șapte ani în timpul "domniei" lui Thatcher, se temea o avalanșă de atacuri și a decis să păstreze rubricile pentru comentarii închise, potrivit unor surse din interior.

"Am blocat comentariile la toate materialele despre Tatcher, chiar și adresele noastre de e-mail au fost pline de atacuri", a scris Gallagher pe Twitter

Comentariile la articolele cu Thatcher rămân închise, iar decizia ziarului de a refuza comentariile negative continuă să fie criticată pe Twitter. Un utilizator l-a acuzat pe Gallagher că este "un ideolog neinteresat de adevăr sau de libertatea de exprimare".

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu