Skip to main content

The Telegraph a blocat comentariile la articolele cu Margaret Thatcher

 

Telegraph front on Thatcher deathThe Telegraph a blocat posibilitatea de a lăsa comentarii la articolele despre decesul lui Margaret Thatcher din cauza numeroaselor atacuri lansate de cititori la adresa fostului premier, scrie The Guardian.

Publicitate

Tony Gallagher, editor la The Thelegraph, a declarat că şi adresa de email a ziarului a fost plină cu abuzuri la adresa lui Margaret Thatcher, motiv pentru care a închis comentariile.

Ziarul, care sprijină în mod tradiţional partidul Tory şi a fost editat de Bill Deedes timp de şapte ani în timpul "domniei" lui Thatcher, se temea o avalanşă de atacuri şi a decis să păstreze rubricile pentru comentarii închise, potrivit unor surse din interior.

"Am blocat comentariile la toate materialele despre Tatcher, chiar şi adresele noastre de e-mail au fost pline de atacuri", a scris Gallagher pe Twitter

Comentariile la articolele cu Thatcher rămân închise, iar decizia ziarului de a refuza comentariile negative continuă să fie criticată pe Twitter. Un utilizator l-a acuzat pe Gallagher că este "un ideolog neinteresat de adevăr sau de libertatea de exprimare".

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus