Skip to main content

VIDEO. YouTube are variantă de România

 

Dan Bulucea_landscape

Publicitate

YouTube a anunţat astăzi noua variantă de platformă pentru România. Varianta autohtonă va afişa cele mai vizionate şi mai populare videoclipuri locale, potrivit reprezentanţilor companiei. YouTube.ro este văzută şi ca o platformă pentru creatorii de conţinut, difuzori, agenţii de publicitate şi branduri.

În plus, YouTube a încheiat un acord de licenţiere cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, care să permită artiştilor obţinerea de venituri de pe urma vizualizărilor.

Dan Bulucea, country manager Google România: „Numeroşi membri ai comunităţii globale YouTube deja vizionează conţinutul românesc. Lansarea versiunii locale a YouTube va deschide noi oportunităţi pentru creatorii talentaţi din ţară, aceştia vor putea fi descoperiţi mai uşor, atât în România cât şi oriunde în lume. Utilizatorii vor avea acces mai uşor la conţinutul fabricat în România”.

Primii parteneri cu care YouTube a bătut palma au fost Roton, Cat Music, Hahaha Production, MediaPro Music şi TVR. Aceştia au decis să publice pe YouTube conţinut propriu.

„YouTube.ro oferă posibilitatea utilizatorilor a avea acces încă din pagina de start la clipuri locale, cele mai vizualizate în România şi care au creşterea cea mai importantă în perioada respectivă”, a mai spus Dan Bulucea.

Damien Viel, head of video and branding sales development SEEMEA, Google: „Cine vrea să vadă conţinut de pe youtube.com, poate să o facă şi acum, aşa cum cineva din America de Sud poate să vadă conţinut optimizat pentru România”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lia Lia
    Multumesc, Max! habar n-aveam cum sa scap de versiunea in romanaaa. Multumesc!
  • SuperMario SuperMario
    La recomandari apar de regula videoclipurile pe care le vizitati... La mine apar Tudor Gheorghe, Melodii populare, Melodii Bizantine si un videoclip Vama si unul al Andrei.
  • max max
    Am intrat pe youtube varianta romaneasca si ai dreptate:inna si andra la recomandari.Schimbat pe worldwide si jegurile au disparut ca prin minune.
  • cristi cristi
    Cea mai mare prostie posibila ! Lansarea unei versiuni romanesti pt. YouTube. De acum cocalarii vor avea propriul loc de intalnire, iar prima pagina va fi FULL de recomandari cu Connect-R, Inna, Salam, sau mai stiu eu ce gunoi local. Deja mi-e scarba.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Iti multumim ca ne-ai semnalat aceasta problema. Vom transmite mai departe firmei care se ocupa de administrarea site-ului nostru. Toate cele bune!
  • Andrei Andrei
    Foarte frumos clipul! :)


    @Am si eu o problema cu site-ul vostru. De fiecare data cand intru pe site, Shockwave Flash da crash. :) Am incercat varianta cu reinstalarea insa degeaba. Ce e de facut?

Trimite un comentariu

sus