Skip to main content

13 Mai. Christian Sabbagh: „Au fost zeci de amenințări cu moartea la adresa mea”

 

Christian Sabbagh - Kanal D

Publicitate

POVESTE. Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D, nu se poate plânge că în viaţă nu a avut parte de aventură din deplin. El este pe jumătate libanez, din partea tatălui şi a copilărit în Liban, scrie Evenimentul zilei.

Deşi s-a născut într-o familie bogată, Sabbagh s-a încăpăţânat să facă presă în România.
După 20 de ani de carieră, în care a trecut de multe ori pe lângă moarte, Sabbagh spune că „lista cu cei care mi-au pus gând rău este atât de lungă încât până şi mie mi-ar fi greu să identific motivul pentru care sunt atât de urât de unii”. Jurnalismul i-a adus notorietate. În urmă cu cinci ani, Sabbagh a refuzat o echipă de scenarişti englezi, venită pentru el în România să-i propună să joace propriul rol într- un film.
Christian Sabbagh: „Au fost zeci de amenințări cu moartea la adresa mea”


AUDIENȚE INDIENE. Național TV, televiziunea oamenilor de afaceri Ioan și Viorel Micula, a încheiat luna aprilie pe locul șase în topul audienței generale la nivel urban, la egalitate cu Prima TV, dar înaintea canalelor TVR 1, Disney Channel, România TV și B1 TV, scrie Forbes România.

Național TV a înregistrat în luna aprilie o audiență medie de 77.000 de telespectatori pe minut (0,74% rating urban, all day), conform măsurătorilor Kantar Media.
Programele care i-au ținut pe orășeni pe Național TV au fost serialele indiene și coreene. „Arsenalul” indian cuprinde „Culoarea fericirii”, „Dragoste dulce amară”, „Suflete pereche” și „Destine împlinite”. Grila este „întărită” cu serialele coreene „Destinul regelui” și „Profetul”.
Serialele indiene și coreene au conservat audiența lunară a televiziunii Național TV


AXN, PE PRIMUL LOC PE NIȘA FILMELOR. În aprilie, AXN a depășit în audiență, la nivel urban, Pro Cinema, pe fondul lansării unor noi seriale, a unei campanii agresive de promovare, dar profitând și de scăderea importantă a audienței liderului nișei de filme. Sezonul cald a erodat consumul TV pe această nișă.

Audiența medie a canalului AXN a fost de 25.000 de telespectatori pe minut la nivel urban (all day), în luna aprilie, cu 2.000 mai redusă decât cea din luna precedentă. Dar liderul Pro Cinema a pierdut în aprilie 6.000 de orășeni, cea mai mare cădere de pe această nișă, ajungând la o audiență medie de 23.000 de telespectatori pe minut.
Astfel, în aprilie, AXN a devenit liderul televiziunilor de filme. A fost ajutat nu numai de pierderile Pro Cinema, dar și de o campanie de marketing consistentă, prilejuită, printre altele, de lansare noului serial „Hannibal”.
Nișa televiziunilor de filme a pierdut audiență, dar are un nou lider: AXN


EVALUARE. Reţeaua de socializare Twitter a fost evaluată de către unul dintre acţionarii companiei în urcare cu 10% faţă de o estimare anterioară, iar evoluţia indică aprecierea titlurilor înaintea unei posibile listări, scrie Mediafax.

GSV Capital Corp deţine 1,9 milioane de acţiuni Twitter evaluate la 35,2 milioane de dolari, circa 18,5 dolari pe acţiune, arată un document transmis bursei americane de companie. Luând în calcul un număr de 530 de milioane de acţiuni, valoarea Twitter s-ar situa la circa 9,8 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.
Suma la care este evaluată reţeaua de socializare Twitter


BILANȚ. Facebook Home a adunat peste 1 milion de descărcări de la lansarea oficială în Google Play, relatează Mashable, care citează declarațiile lui Cory Ondrejka, directorul diviziei Aplicații Mobile Facebook, scrie DailyBusness.ro.

Comparativ cu cifrele retelei sociale, care a depasit un miliard de utilizatori, un milion de descarcari sunt inca putine, dar vorbim aici doar de utilizatori mobili cu Android, si doar de cei care au dispozitive care suporta Facebook Home.
Facebook Home a atins 1 milion de descarcari. Urmeaza varianta 2.0


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • multi jurnalisti ar avea nevoie de expertize psihiatrice inainte sa intre in direct cu poporul, unii sunt chinuiti de tot felul de griji
  • parca odinioara, in antichitate, omul facea altceva - investigatie? acuma, sa fie prompterist...pare degradant! nu mi imaginez deloc ce satisfactii poate sa aiba! dar n am eu imaginatie!
  • Uite ca n-au englezii subiecte si s-au rugat de Sabbagh sa fie actor in propriul film. Asta e o minciuna de-a dreptul nesimtita a unui prezentator de toata jena al unor Stiri Kanal D de-a dreptul jenibile.
  • Un motiv poate fi ca a maltratat batrani si copii, intr-un sat in care a descins ca insotitor(reporter- de fapt agent acoperit in presa) la o perchizitie a politiei la hotii de combustibili !

Trimite un comentariu