Skip to main content

17 Mai. Fostul președinte al Dinamo a cumpărat studiourile de film Kentauros

 

video advertising tv

Publicitate

TRANZACȚIE. Fostul președinte al clubului de fotbal Dinamo, omul de afaceri Dragoș Săvulescu, este noul proprietar al studiourilor de film Kentauros, din comuna Ștefănești (Ilfov), achiziția acestora fiind una dintre cele mai importante tranzacții din industria cinematografică locală din ultimii ani, scrie Wall-Street.ro.

"Studiourile Kentauros sunt extrem de importante pentru că oferă posibilitatea propriei producții cinematografice și reprezintă un interes major pentru casele de producții internaționale", a precizat Săvulescu.
Omul de afaceri este interesat de doi ani de industria cinematografica romaneasca.
Fostul presedinte al Dinamo, Dragos Savulescu, a cumparat studiourile de film Kentauros


REVENIRE. Cântăreața americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs "The Voice", scrie Wall-Street.ro.

Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunțat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-și promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cântăreața a făcut parte din juriul emisiunii "The Voice" în primele trei sezoane ale show-ului.
Christina Aguilera, in negocieri avansate pentru a reveni in juriul The Voice


ACHIZIȚIE. Mircea Popa, proprietarul EnergiCo Holding ș deținător al mai multor apartamente în București și în afara Capitalei, a cumpărat de la tânărul de 23 de ani Laurențiu-Victor Balașa proiectul e-redus.ro, site de reduceri colective.

e-Redus.ro are afaceri anuale de circa 200.000 de euro și funcționează cu o marjă de profit de circa 10-12%, conform fondatorului. Proiectul are cinci angajați deși, anterior, a cumulat până la 15.
Milionarul in imobiliare Mircea Popa cumpara E-redus.ro si vrea sa lanseze zeci de site-uri


LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu