Skip to main content

Antena 1: Audierea lui Sorin Alexandrescu creează suspiciuni. A avut loc la iniţiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS

 

Intact sediu

Publicitate

Antena 1 confirmă, într-un comunicat, că audierea lui Sorin Alexandrescu a fost făcută la solicitarea unui om din compania RCS.

"Audierea domnului Alexandrescu creeaza, insa, suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers, in conditiile in care a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale", spune Antena 1 într-un comunicat postat pe site-ul televiziunii. "Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu."

Comunicatul integral:

Antena1 isi exprima increderea ca demersurile judiciare, in cazul cercetarii Directorului General al postului de televiziune Antena 1, Sorin Alexandrescu, in dosarul RCS-RDS, vor fi derulate cu maxima celeritate si vor respecta integral cadrul legal, inclusiv drepturile procesuale instituite prin legislatia interna si internationala.
Audierea domnului Alexandrescu creeaza, insa, suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers, in conditiile in care a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCS-RDS cu care Antena Group are deja o serie de litigii civile si comerciale. Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu.

Antena1 considera ca institutiile statului trebuie sa actioneze exclusiv in baza legii, in conditii de maxima obiectivitate si transparenta, fara a fi influentate de interese economice sau de alta natura.

De-a lungul activitatii sale desfasurate in managementul de top al unor companii importante din domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori, Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1.

Antena1 asteapta cu incredere o decizie responsabila si fundamentata in acest caz si isi anunta determinarea de a sesiza institutiilor competente orice incercare de a folosi acest incident pentru a denigra imaginea postului tv, a profesionistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul sau si a milioanelor de romani care ne acorda constant atentia si increderea lor.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teodor Teodor
    Antena Group e un post de tot rahatul si plin de jafre
    Cine sunt astia de la antena de isi permit ei sa ceara insolventa a Rcs Rds?
    Are datorii rcs către antena Group sau ce?
    Antena 1 e cel mai incult program si nu merita 1 ban pentru programele de toată jena pe care le are
  • tot eu tot eu
    Un fleac! Antena va fi o victima(sau va poza ca victima) , oamenii care se uita la Antene vor zzice da domne asa e, cum spun ei,ii vor compatimi.Autienta va creste si veti vedea cu presa a patra putere in stat, insa care se bucura de o mai mare incredere. Deci antena asteptam cresteri semnificative de audienta.

Trimite un comentariu

sus