Skip to main content

Banciu de la B1 l-a lăsat în urmă pe Banciu de la TVR

 

Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.
Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.

Publicitate

BANCIU CONTRA BANCIU. “Originalul” Radu Banciu de pe B1 a fost aseară peste Radu Banciu de la TVR 1 (care a difuzat emisiunea înregistrată Nocturne), cu care s-a intersectat direct, între orele 23.00-0.00.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele Lumea lui Banciu (B1), care a concurat, aseară, cu Nocturne cu Banciu, invitat la emisiunea de pe TVR 1. A fost, de altfel, una dintre puţinele emisiuni Nocturne în care moderatoarea Marina Constantinescu a vorbit mai puţin decât invitatul.

Cifrele:

NAŢIONAL. Lumea lui Banciu a fost urmărită, pe B1TV, de 221.000 de telespectatori în fiecare minut. A fost pe locul şapte în clasamentul general. Nocturne cu Radu Banciu invitat a fost trei locuri mai jos, cu o medie de 137.000 de români pe minut.

Pe intervalul celor două emisiuni, cel mai urmărit post era, la nivel naţional, Antena 1, cu o medie de 665.000 de persoane pe minut, urmat de Pro TV.

URBAN. La oraşe, Banciu de la B1 a fost de două ori mai urmărit decât Banciu de la TVR 1. La B1, în direct, Banciu avea 166.000 de telespectatori din mediul urban pe minut şi era pe locul şase. La TVR 1, în emisiunea înregistrată, Banciu era văzut de 81.000 de orăşeni (locul 10).

Interesant în mediul urban este faptul că primele două locuri au fost ocupate, la egalitate absolută, de Antena 1 şi de Antena 3, fiecare cu 397.000 de orăşeni pe minut (3,8 rating).

Audienţa emisiunilor Lumea lui Banciu (B1) şi Nocturne cu Radu Banciu invitat (TVR 1), pe intervalul în care cele două programe s-au intersectat (23.03-23.52):

NATIONAL URBAN
Lumea lui Banciu (B1) 221.000 telespectatori pe minut (1,2 rtg) 166.000 (1,6)
Nocturne (TVR 1) 137.000 (0,7) 81.000 (0,8)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Este incredibil ca exista cineva pe pamantul asta care se uita in gura lu' Cacarau asta de la B1 si sa il ia in serios.Este distrusa tara asta de prostie !!!!!!!!!!!!! Baaaaaaa!!!!!!!!!! Mai ganditi ba si cu creierul vostru nu numai cu al altuia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamneeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 221.000 telespectatori inseamna cateva stadioane pline de ............. asi vrea sa ii vad si eu la fata pe astia .Ori exista oameni care sunt curiosi sa vada cum se manifesta delirul .
  • eu eu
    Si eu ma uit la B1 la Radu. Ce mai,bine informat,cunoscator al limbii romane aproape perfect.Stie istorie,geografie,sport si multa literatura.Nu mai zic ca vorbeste frantuzeste f. bine.E spontan,are umor si poate fi un bun actor de comedie!Daca nu ar baga totusi in aceeasi...galeata pensionarii prin comportamentul lor,l-as aprecia si mai mult.Ii doresc emisiuni bune si la sporttotalfm unde are un partener pe masura!
  • mile mile
    antena 1 este seara nr 1
  • mariana mariana
    Radu Banciu, un comentator bun cu umor si cu mult adevar,il urmaresc aproape infiecare seara,bravo Banciule si sa ai acest curaj pe maideparte.
  • iulian28 iulian28
    Urmaresc Banciu de cate ori am ocazia...Are comentarii simpatice cu umor de calitate.E demult peste Badea.
  • gigi gigi
    Banciu e cel mai tare !!!
  • alex alex
    si ce sa vada la mizeria aia de emisiune ?
  • Costin_el Costin_el
    Abia asteptam aseara comentariul lui Banciu dupa evenimentele petrecute ieri cu Becali, binenteles a spus totul cum trebuia asa cum numai Banciu o face, nu pe ocolite sau pe pupincurisme.Bravo Banciule esti tare,inca...
  • ziareoffline ziareoffline
    Eu m-am uitat la TVR, de curiozitate! Dar moderatoarea aia e imposibil de urmărit ... îi strică invitatului toate șustele, ca să zic așa :)
  • andipanda andipanda
    asa e,e cam jenant.
  • Pacatosu' Pacatosu'
    Va e cam jena sa spuneti ca pe primul loc era un show pacatos...:))

Trimite un comentariu

sus