Skip to main content

Ce vedem la TV în ziua de Paște. Programele speciale ale televiziunilor. De la Universul credinței la bingo și filme

 

Paste

Publicitate

Posturile TV încearcă să-i atragă pe români la televizor în duminca Paștelui. TVR merge pe tradițional, cu emisiuni precum Universul credinței sau Tezaur folcloric. La Antena 1 reîncepe Bingo, iar seara continuă România dansează, în timp ce la Pro TV Jason Statham împușcă tot ce prinde, iar Brad Pitt întinerește.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva repere ale zilei de duminică, 5 mai.

PRO TV

 • Pro Tv are în program pentru ziua de Paște filmele În siguranță și Strania poveste a lui Benjamin Button. Primul film va rula de la 20.30, iar cel de-al doilea de la 22.30.
 • În siguranță este un film cu Jason Statham în rolul unui fost luptător și expert în arte marțiale, "apărător" al unei fetițe de 12 ani urmărită de mafie. Alte producții cu Jason Statham, precum seria Curierul, au adus în trecut, audiențe bune pentru Pro TV.
 • Cu 13 nominalizări la Oscar și câștigător a trei categorii, Strania poveste a lui Benjamin Button îi are ca protagoniști pe Brad Pitt și Cate Blanchett. Pitt este Benjamin Button, un orfan care întinereşte odată cu trecerea anilor, îm loc să îmbătrânească.

Antena 1

 • Antena 1 are programate pentru ziua de Paște emisiunile Neatza cu Răzvan și DaniSplendoare de sărbătoareSuper Bingo Metropolis și România dansează. De la ora 23.00 postul generalist al trustului Intact va difuza comedia Al naibii tratament, cu Adam Sandler în rol principal.
 • Ziua de duminică începe cu o ediție specială a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la ora 11.00. De la ora 13.15 postul are programată emisiunea folclorică Slendoare de sărbătoare a cărei gazdă va fi Mirela Boureanu Vaida.
 • De la 16.15 începe emisiunea Super Bingo Metropolis, proaspăt intrată în grila Antenei1. Emisiunea construită în jurul jocului de noroc Bingo îi are ca prezentatori pe Mihai Mitoșeru și Daniela Crudu.
 • De la 20.30 este programat talent-show-ul România Dansează, care a ajuns la cea de-a doua semifinală, iar de la 23.00 va rula filmul Al naibii tratament cu Adam Sandler și Jack Nicholson.

TVR 1

 • Pentru ziua de Paște, TVR1 a pregătit documentare tematice, transmisiuni în direct și ediţii speciale ale unor emisiuni precum: Universul credinţei, În grădina Danei, Viața Satului, Tezaur Folcloric și O dată-n viaţă.
 • Prima zi de Paşte începe cu o ediţie specială Universul credinţei, difuzată de la 7.10. Ediție specială va avea și Viaţa satului, cu obiceiuri şi tradiţii de Paşte păstrate în satul românesc din Maramureş şi Bucovina.
 • La împlinirea a 30 de ani de Tezaur folcloric, emisiunea prezentată de Marioara Murărescu la TVR 1 va fi și ea "specială". Programul difuzat în două părţi (de la 12.45, respectiv de la 15.00) cuprinde concertul susţinut la Şcoala de Arte "Francisc Hubic" din Oradea de către interpreţi din toată ţara.
 • De la ora 16.00, cea de-a doua ediţie a emisiunii De la A la... infinit, este un program in memoriam Tudor Vornicu. Invitat special al ediţiei de Paşte a emisiunii este Adrian Cioroianu, alături de care vin Paula Seling, Mircea Baniciu, Grigore Leşe, Proiect K1, Adrian Majuru, Pavel Şuşară și Andrei Teaşcă.
 • Seara, de la 21.00, la O dată-n viață cu Iuliana Tudor sunt invitați Angela Similea şi Corina Chiriac și Petre Geambaşu.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu