Skip to main content

Cicliștii vor avea revista lor

 

ciclotourPe 17 mai se lansează CicloTour, singura revistă tiparită de cicloturism din țară. Inedită prin concept, publicația se adresează tuturor bicicliștilor, profesioniști ori amatori.

Publicitate

Publicația va putea fi găsită începand cu 17 mai în magazinele de presa Inmedio si Relay din toată țara precum și în benzinăriile OMV. Prețul de vânzare este de 8 lei. Revista are 68 de pagini în format A4 și apare în prima zi de vineri din lună într-un tiraj de 4.000 de exemplare.

Limbajul este pe înțelesul tuturor, fără multe detalii tehnice, greu de urmărit. O pondere mare din informații o au traseele de cicloturism, majoritar din țară, descrise de cicloturiști pasionați.

În fiecare lună, CicloTour va avea interviuri cu persoane importante din domeniu, dar și povești de suflet, cu pasionați de bicicletă.

În primul număr, Emanuel Terzian (Manolo), vocea de la Turul Italiei, a acordat revistei un amplu interviu.

Tot în aceast numar revista dezvăluie povestea unuia dintre cei mai buni sportivi de la concursurile de amatori de profil din țară. Grecul Iorgo, fost ciclist de performanță în tinerețe, a reluat sportul după mai bine de 20 de ani de pauză.

Alte subiecte din primul numar:

  • Transfăgărășan versus Transalpina
  • Trasee: Corbii de Piatră, Istrița și Ciolanu, Culmea Tătaru, Viscri
  • Chic on bike: 5 ținute, 5 ocazii
  • Recomandări cazări bike-friendly
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu