Skip to main content

CNA-ul românesc va sesiza CNA-ul francez în cazul Mungiu-Spielberg

 

mungiu facut cersetor

Publicitate

 ACTUALIZARE. CNA-ul a revenit asupra votului. La o oră după ce propunerea ca CNA să sesizeze CSA-ul cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost făcut cerşetor a fost respinsă, votul a fost reluat. Prin votul Narcisei Iorga propunerea a trecut şi va fi pusă în aplicare.

Consiliul Naţional al Auviovizualului a vrut să sesizeze CSA-ul (omologul CNA-ului din Franţa) cu privire la o emisiune de satiră, difuzată de Canal+, în care regizorul Cristian Mungiu este făcut cerşetorul lui Steven Spielberg (despre care Paginademedia.ro a scris AICI).

Prin această sesizare, CNA voia să ceară CSA-ului (Conseil supérieur de l'audiovisuel) un punct de vedere. Propunerea făcută de Laura Georgescu, preşedinte CNA, nu a întrunit însă numărul necesar de voturi pentru a fi pusă în aplicare.

Regizorul român este reprezentat în cadrul emisiunii satirice Les Guignols de l’Info de la postul TV "Canal +" cu ajutorul unei marionete care cerşeste o cameră în faţa lui Steven Spielberg, plângându-se că nu are bani, tatăl lui este în puşcărie, mama e bolnavă şi mai are şi un copil de care trebuie să aibă grijă.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul paul
    din pacate asta e imaginea romanilor in Europa, oricat de mandrii am fi noi...
  • dodonel dodonel
    ba sa le faca sesizare tuturor din europa. mai ales cand ne fac tigani. ei ne atrag atentia ptr orice. asta trebuie sa facem si noi. noi stam ca niste boi si altii ne jignesc. sa ne aducem aminte scandalul cu carnea de cal. iar asta cum pamfletele nu o inteleg. il faci pe unu cu ou si otet si la final zici ca e pamflet? pai eu zic ca sunteti prosti si apoi zic ca e un pamflet?
  • Eisidisi Eisidisi
    Miștoul nici măcar nu era la adresa lui Mungiu, era doar un prilej de a aminti de țiganii enervanți din Franța. O să cadă de idioți ăștia din CNA.
  • nume nume
    astia de la cna nu sunt normali... emisiunea respectiva este una de pamflet, faptul ca nu are umor intotdeauna si ca unele glume sunt rasuflate e partea a doua, dar cum sa faci o sesizare ca o emisiune satirica jigneste???? care mai e scopul ironiei?

Trimite un comentariu

sus