Skip to main content

CONFLICT. Cristina Trepcea spune că preşedintele CNA ar fi afirmat că este plătită de trustul Pro

 

Cristina Trepcea

Publicitate

GÂLCEAVĂ LA CNA. Cristina Trepcea, membru CNA, i-a cerut preşedintelui instituţiei, Laura Georgescu, să ia o poziţie publică referitoare la o afirmaţie conform căreia Trepcea ar fi plătită de trustul Pro pentru a-i apăra interesele.

„Am fost întrebată de presă ce părere am despre o afirmaţie pe care aţi fi făcut-o conform căreia eu primesc de la Pro TV 1.500 de euro pentru fiecare şedinţă în care apăr interesele trustului Pro”, a spus Cristina Trepcea, în şedinţa publică de astăzi.

„Dacă este adevărat că aţi afirmat acest lucru este deosebit de grav. Dat fiind că am fost confruntată cu această situaţie dintr-o zonă care arată că s-a depăşit dimensiunea unei simple bârfe răutăcioase, vă rog să luaţi o poziţie publică faţă de această discreditare a mea, ca membru al Consiliu, şi al CNA ca autoritate”, a mai adăugat membrul CNA.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a respins această acuzaţie, precizând că aceste discuţii se pot purta în pauza şedinţei: „Folosim spaţiul pentru declaraţii în pauza de la 13 la 14. Nu am făcut în viaţa mea o astfel de declaraţie, nici publică, nici măcar privată în faţa oglinzii, dimineaţa când mă duc să mă spăl pe dinţi. Vreau să vă rog frumos să nu mai discutăm pe spaţiul public al şedinţei. Vă stau la dispoziţie, am mai spus, şi alte trei zile să purtăm astfel de dialoguri.

Cristina Trepcea – „Dacă aş fi vrut să fie un dialog personal aş fi făcut-o personal. A fost făcută în public, aşa că vrea să îmi răspundeţi în public”

Laura Georgescu pus punct acestei discuţii supunând votului ordinea de zi a şedinţei de astăzi. „Vă rog frumos să ne punem toată inteligenţa şi creativitatea în slujba activităţii acestei instituţii, avem o ordine de zi", a spus preşedintele CNA.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Doar 1500 euro? cam putin raportat la valoarea intereselor trustului PRO in CNA, dar sa fim seriosi TOATE televiziunile au interese in CNA sa nu uitam ca Trustul Intact decide chiar linia pe care merge acest CNA deci asta cred ca e mai mult de 1500 euro.
  • adrian adrian
    Asa ieftin se vinde sclava asta?Stiam ca nucu la Protv nu mai sunt bani dar nici chiar asa!Nu inteleg de ce este ofuscata madam!Are curaj sa jure cu mana pe biblie ?Toata lumea din presa stie ca este sluga Protv!Toata lumea stie ca a lucrat acolo!Poate o face ca sa mai mareasca tariful.Asta e o varianta .
  • Gaetano Gaetano
    De ce ? Pentru ca acum multi ani a lucrat in PRO TV inseamna ca e omul postului ? De unde stiti in ce conditii a plecat din PRO ? Doamne cum le stim noi pe toate !! Pacat ca nu stim cum sa scoatem tara din rahat si sa ne fie si noua mai bine. Sau stim si nu vrem ??!!
  • MirceA MirceA
    Nu ca Trepcea nu ar fi reprezentantul Pro in CNA. Asta e de notorietate.
    Daca e platita sau nu, asta nu avem de unde sa stim.

Trimite un comentariu

sus