Skip to main content

CONFLICT. Cristina Trepcea spune că președintele CNA ar fi afirmat că este plătită de trustul Pro

 

Cristina Trepcea

Publicitate

GÂLCEAVĂ LA CNA. Cristina Trepcea, membru CNA, i-a cerut președintelui instituției, Laura Georgescu, să ia o poziție publică referitoare la o afirmație conform căreia Trepcea ar fi plătită de trustul Pro pentru a-i apăra interesele.

„Am fost întrebată de presă ce părere am despre o afirmație pe care ați fi făcut-o conform căreia eu primesc de la Pro TV 1.500 de euro pentru fiecare ședință în care apăr interesele trustului Pro”, a spus Cristina Trepcea, în ședința publică de astăzi.

„Dacă este adevărat că ați afirmat acest lucru este deosebit de grav. Dat fiind că am fost confruntată cu această situație dintr-o zonă care arată că s-a depășit dimensiunea unei simple bârfe răutăcioase, vă rog să luați o poziție publică față de această discreditare a mea, ca membru al Consiliu, și al CNA ca autoritate”, a mai adăugat membrul CNA.

Laura Georgescu, președintele CNA, a respins această acuzație, precizând că aceste discuții se pot purta în pauza ședinței: „Folosim spațiul pentru declarații în pauza de la 13 la 14. Nu am făcut în viața mea o astfel de declarație, nici publică, nici măcar privată în fața oglinzii, dimineața când mă duc să mă spăl pe dinți. Vreau să vă rog frumos să nu mai discutăm pe spațiul public al ședinței. Vă stau la dispoziție, am mai spus, și alte trei zile să purtăm astfel de dialoguri.

Cristina Trepcea – „Dacă aș fi vrut să fie un dialog personal aș fi făcut-o personal. A fost făcută în public, aşa că vrea să îmi răspundeţi în public”

Laura Georgescu pus punct acestei discuții supunând votului ordinea de zi a ședinței de astăzi. „Vă rog frumos să ne punem toată inteligenţa şi creativitatea în slujba activităţii acestei instituţii, avem o ordine de zi", a spus președintele CNA.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Doar 1500 euro? cam putin raportat la valoarea intereselor trustului PRO in CNA, dar sa fim seriosi TOATE televiziunile au interese in CNA sa nu uitam ca Trustul Intact decide chiar linia pe care merge acest CNA deci asta cred ca e mai mult de 1500 euro.
  • Asa ieftin se vinde sclava asta?Stiam ca nucu la Protv nu mai sunt bani dar nici chiar asa!Nu inteleg de ce este ofuscata madam!Are curaj sa jure cu mana pe biblie ?Toata lumea din presa stie ca este sluga Protv!Toata lumea stie ca a lucrat acolo!Poate o face ca sa mai mareasca tariful.Asta e o varianta .
  • De ce ? Pentru ca acum multi ani a lucrat in PRO TV inseamna ca e omul postului ? De unde stiti in ce conditii a plecat din PRO ? Doamne cum le stim noi pe toate !! Pacat ca nu stim cum sa scoatem tara din rahat si sa ne fie si noua mai bine. Sau stim si nu vrem ??!!
  • Nu ca Trepcea nu ar fi reprezentantul Pro in CNA. Asta e de notorietate.
    Daca e platita sau nu, asta nu avem de unde sa stim.

Trimite un comentariu