Skip to main content

CONFRUNTAREA TITANILOR. Suleyman se bate cu Românii au talent. Derby-ul Dinamo - Steaua, difuzat de Digi Sport

 

Suleyman_Magnificul_libertatea

Publicitate

Aglomerație mare de producții puternice în seara de vineri, la TV. Cei mai mari producători de audiență se bat vineri seara pe TV: Pro TV are finala Românii au talent (campionul divertisemntului), iar Kanal D reia ultimul episod din Suleyman (tatăl serialelor). Pentru ca lupta să fie totală, tot mâine este și derby-ul Dinamo - Steaua pe Digi Sport.

Kanal D și-a schimbat programul pe ultima sută de metri pentru a concura cu finala Românii au talent de la Pro TV.

Astfel, Kanal D a decis zilele acestea să reia, mâine de la 20.00, ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului Suleyman Magnificul, cel care a fost dat deja de postul turc luni, 6 mai. Asta în ciuda faptului că televiziunea programase, conform ghidului TV, filmul românesc Căderea Constantinopolului.

Suleyman a făcut la ultima apariție din acest sezon o medie de 2,1 milioane de telespectatori la nivel național, dintre care 1,3 milioane de persoane au fost din mediul urban (detalii despre audiențele din primele două zile de Paște AICI).

Cum explică Kanal D reluarea Suleyman? „Mii de romani au solicitat postului de televiziune Kanal D redifuzarea ultimului episod, din acest sezon, al serialului fenomen Suleyman”, potrivit reprezentanților Kanal D.

Pe site-ul Antenei 1, la secțiunea programe apare că postul difuzează Curierul 3, însă oficialii postului au declarat că televiziunea va difuza Întâlnire cu Joe Black.

Tot mâine, va avea loc și meciul Dinamo - Steaua, difuzat de Digi Sport, începând cu ora 21.00.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Finala se da si in reluare...poate si duminica seara, la cererea a milioane de telespectatori..nu am mai pomenit o asemenea timpenie...
 • Sultanul nu va mai scoate cifrele bune de luni, ptr ca lumea a vazut ce si cum s-a mai intimplat, si va trece pe Pro Tv sau pe DigiSport, cine are...insa Digisportul nu isi masoara audienta(oricum asigura grosul la cifra audientei la canalele nemasurate)...Pacat ca nu a fost comentata audienta de marti seara de pe Kanal D, ptr a se vedea ca cei mai multi din fanii sultanului - dezamagiti de noul serial promovat la greu de catre turci- au migrat spre Protv.
 • Aici se vede clar că cei de la Dogan sunt pur şi simplu disperaţi. Dacă ar putea ar da de 100 de ori ultimul episod. E clar pentru mine, finala o voi urmări. Steaua-Dinamo se joacă şi anul viitor. Finala însă nu.
 • Ce face Kanal D e o porcarie, sa redifuzezi ultimul episod din acel serial, practic Kanal D aici isi arata limitele, arata clar ca nu au altceva mai bun cu care sa se bata, probabil ca si dupa ce nu va mai fi Suleyman ei tot o sa il redifuzeze ca altceva nu au.

  Antena la fel, ei in stilul clasic deja, au vazut ca PRO ia facut praf cu Curierul si acuma ei isi imagineaza ca roata se intoarce.

  Din pacate iara va castiga PRO cu Romanii au talent, nu m-ar deranja daca acolo ar fi niste talente dar...

  Am o intrebare pentru cei care au acces la audientele TV, nu se pot pune audiente mai amanuntite de exemplu pe criterii demografice sau de exemplu pe orase.
  Ex: cati telespectatori s-au uitat la o anumita productie din Bucuresti/din tara, sau din ce oras s-au uitat mai multi la o productie anume?

Trimite un comentariu